instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

“Vanilla girl” – 35 fina köp som sätter stilen

Av: Metro Mode

“Vanilla girl” är estetiken som har tagit sociala medier med storm. Vi listar 35 klockrena köp för dig som älskar denna sköna trend!

Foto: instagram @josefinehj

“Vanilla girl” är en estetik som har exploderat på sociala medier under senare tid – faktum är att hashtaggen #vanillagirl i skrivande stund har över 500 miljoner sökningar på TikTok.

@sincerely_zoya vanilla girls #lifestyle #cleangirlaesthetic #cleangirl #selfimprovement #grwm #inspo #routine #morningroutine #glow #motivation #pinterest #pinterestaesthetic #pinterestgirl#dreamlife #ootd #scandi #stockholmstyle #stockholmaesthetic #copenhagenstyle #blondegirl #blonde #vanilla #vanillagirl #vanillagirlaesthetic ♬ original sound – ౨ৎ

Lyxig minimalism möter ljusa toner

Utmärkande för stilen är neutral, lyxig minimalism som möter ljusa toner. Trenden har applicerats på allt från smink till naglar och inredning, och givetvis även kläder och accessoarer: tänk mjuka former, rena linjer och en färgpalett som består av vitt, beige och pärlemor.

Inspirerad? Spana in våra utvalda favoriter nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår