instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vårens favoriter för padel och tennis – Casalls nya kollektion

Av: Metro Mode

Idag lanserar Casall en ny kollektion – speciellt utvecklad för tennis och padel. Kollektionen, som fått namnet Casall Court Collection, består av högkvalitativa funktionsmaterial. En härlig bladning av kjolar, toppar och klänningar – allt vi behöver för nästa omgång på padelbanan!

Racketsporten Padel har slagit igenom enormt under det senaste året. Padel, som oftast spelas som dubbel mellan två par spelare, är en explosiv och fartfylld sport. Med andra ord kräver den verkligen både bekväma och funktionella kläder som tillåter snabba rörelser. Kollektionen Casall Court Collection har två tydliga stilar, en klänning och ett tvådelat set med traditionellt sportig känsla och ett mer modebetonat tvådelat set i ribbstruktur med lyxig känsla.

Perfekt passform och maximal rörelsefrihet

Med hållbarhet i fokus är samtliga plagg tillverkade i Europa och merparten av kollektionen består av återvunna material. Plaggen är utvecklade för racketsport och har en grafisk bas i svart och vitt, kombinerad med en grön nyans som går under namnet Northern Green. Marie Fredros, Head of Design på Casall Sport säger att kollektionen har valt att fokusera på perfekt passform i kombination med maximal rörelsefrihet. “Vi ville också göra dem så stilsäkra att du lika gärna bär dem utanför banan”, säger hon.

Vi vet vad vi kommer att klicka hem inför nästa träningspass! Du hittar hela kollektionen här!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår