instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vårens snyggaste festoutfits – inspireras av 3 stilar att möta våren i

Av:

Även om snön faller ner vet vi att det inte är långt kvar tills vi får känna av härliga vårtecken igen. Vi på Metro Mode ser fram emot utekvällar i vår och vill redan nu uppdatera garderoben med snygga och trendiga plagg. Nedan har vi samlat tre olika outfits som gör dig redo att möta vårens alla fester!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljare.

Foto: Bikbok, Gina Tricot, Nelly

“Den lilla svarta” går aldrig ur tiden och är ett säkert kort om du är bortbjuden på fest. För att liva upp det svarta kan du satsa på detaljer, ett par guldiga maxade örhängen och en sminkning i rosa toner piffar upp outfiten på nolltid. I vår matchar vi gärna rosa och röda plagg med varandra, vilket kan vara den snyggaste färgkombinationen just nu som får dig att sticka ut på festen på ett stilsäkert sätt. En annan trend värd att satsa på är plagg i pastell och rosa är en fin färg vi inte tackar nej till att bära en festlig dag i vår! Du kan satsa på en ljus (gärna vit) överdel för att behålla en fräsch vårlook – gå all in med olika detaljer och sedan är du redo för fest!

Läs också: Inspireras av 3 olika makeup-looks som passar till festligheter

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår