instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vårjackor dam 2023 – vi listar 22 trendiga och tidlösa köp

Av: Metro Mode

Längtar du också efter att kunna gå ner för gatan i en tunn snygg jacka och blicka upp mot den värmande vårsolen? Vi guidar dig genom vårens trender när det kommer till jackor. Nedan listar vi våra favoriter, trender, färger och former när det kommer till vårens snyggaste jackor!

Foto: Instagram @lise_frt

Det är inte alltid lätt att hitta den perfekta jackan. En snygg vårjacka är inte bara värmande under den kyliga vårsolen, den väcker också ett hopp om bättre tider, sol, ljus och värme.

I takt med att våren sakta med säkert kommer närmre tittar vi närmre på vilka jackor som ger garanterade trendpoäng. Skinnjackan är alltid ett tidlöst och säkert kort, likaså den perfekta jeansjackan eller trenchcoaten. Piléjackan, som gjort stor succé den senaste tiden börjar också bli en klassiker.

Nedan har vi listat 22 jackor som passar alla plånböcker och omfamnar alla stilar. Här hittar du allt från klassiker till mer outdoor- inspirerade skjortjackor och teddyjackor. Den quiltade jackan hänger med och även den armyinfluerade utilityjackan. Spana in våra favoriter till våren nedan!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår