instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Här är väskmodellerna du ska satsa på i vår – 40 trendiga köp

Av: Metro Mode

Våren 2023 bjuder på flera roliga trender när det kommer till väskor. Vi listar modellerna som lyfter din vårstil!

Foto: instagram @rikkekrefting

En väska är alltid en smart investering när du vill ge din garderob en trendig uppdatering.

Quiltat

Den quiltade väskan är ett givet inslag i många av de stora modehusens utbud. Till våren kan du hitta en version av dessa väskor från märken som COS och & Other Stories i en mängd olika färger och modeller.

Avslappnade silhuetter

Vårens rymligaste väska kommer i många olika material och storlekar. Dessa avslappnade väskor har en chic och sofistikerad framtoning som ger din vårstil en cool touch.

Minimalism

De minimalistiska väskorna erbjuder en “hemlig lyx”-känsla med sina diskreta märken och eleganta material. Den perfekta vardagsväskan som passar till allt!

Naturligt

Strå, raffia eller canvas – oavsett vad du föredrar så passar en väska i ett naturligt material perfekt till varma vår- och sommardagar.

Bucket-väskan

Våren bjuder på ett rikt utbud av säsongsbetonade bucket-väskor i alla möjliga storlekar och material. Denna unika och chica väskmodell lyfter vilken outfit som helst.

Baguette-väskan

Om det finns en väsktrend för våren 2023 som aldrig kommer att gå ur tiden så är det baguette-väskan. Med sin klassiska form och bekväma design är detta den perfekta vårväskan!

Mini-totes

Medan andra väskor verkar växa i storlek går vårens “tote bags” åt andra hållet – samtidigt som de fortfarande är tillräckligt stora för att rymma alla nödvändigheter (allt från solglasögon till din favoritbok).

Små till medelstora handtag är ett roligt alternativ till den typiska formen, och många av dessa strukturerade rektangulära väskor har en extra rem så att de kan bäras tvärs över överkroppen.

Y2K nostagi

2000-talet har gjort ett stort avtryck i kollektionerna på senare tid, vare sig det gäller minikjolar, byxor med låg midja – eller handväskor. Färgglada axelväskor med spännen, fickor, strass och andra kitschiga detaljer som refererar till tidsperioden gör dessa till de perfekta festväskorna.

Nedan hittar du säsongens hetaste modeller!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår