instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Veckans kap från kedjorna – 30 festliga toppar som alla kostar under 400 kronor

Av: Metro Mode

Just nu lyfter vi humöret genom att gå all in på toppar att bära hemma och förhoppningsvis tillsammans med några få personer i jul. Genom att addera en topp uppdaterar du din look direkt. Spana in våra 30 glammiga favoriter nedan – alla kostar under 400 kronor. 

Foto: NA-KD

November och december andas vanligtvis fest, något som minst sagt ser annorlunda ut det här året. Men för dig som har turen att bo med partner eller familj, eller varför inte umgås med vännerna över Facetime, så är den festliga toppen det enkaste sättet att få vardagen eller helgen att kännas lite roligare.

Förhoppningsvis kan vi även ha små firanden med nära och kära på julen, och då bär vi gärna mesh, puffiga ärmar och enaxlat, satin och såklart spetskreationer. För att inte gå över månadens budget har vi nedan listat 30 trendiga toppar som alla kostar under 400 kronor, vilken blir din favorit?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår