instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Veckans trendspaning inom mode och inredning – 7 kap som fixar trenden

Av:

Varje vecka kommer vi att sammanfatta de största trenderna inom mode och inredning. Ta del av de hetaste modeplaggen och snyggaste inredningskapen och låt dig inspireras till max!

Foto: Christian Vierig/Getty Images; Jonas Ingerstedt/Linum

Ibland kan en behöva lite extra inspiration. Är du en av de som älskar att ta del av nya trender och butikernas nyheter? När det kommer till mode är djurmönstrat (fortfarande) riktigt hett – men leopardtryck byts allt mer ut mot alla möjliga djurtryck! Djuriska mönster syns inte bara på kläder utan alla accessoarer du kan tänka dig: smycken, väskor och scarfs. Den prickiga trenden är också på ingång och spås bli riktigt het i vår. För att slå två trender i ett kan du satsa på prickiga plagg i trendfärger så som gul eller beige.

När det kommer till inredning får du inte missa vårens stora trendfärg brunt. Den kommer i nyanser av kamel- och mullvadsbrunt och syns på kuddfodral, gardiner och fåtöljer. Färgen kan tyckas lite otippad och mörk till våren – men matchar du med gröna växter och detaljer i vitt och gult så är det hur fint som helst. Kommer du att inreda ditt hem i brunt i vår?

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår