instagram facebook pinterest youtube twitter mail sms whatsapp
mode

Vill du ha en enkel, tidlös och stilsäker look? Haka på den svartvita trenden

Av: Metro Mode

Hur får man till en stilsäker outfit? Med den svartvita färgkombinationen som bas gör du det enkelt för dig. Välj ett par kostymbyxor med hög midja och kombinera dem med en klassisk vit skjorta så hamnar du alltid rätt. Vilken svartvit look gillar du bäst? 

Foto: Instagram @pepamack

Att begränsa sin outfit till plagg bestående av bara två färger kommer med sina klara fördelar. Du sparar mycket tid på morgonen och du kan vara säker på att din outfit kommer att uppfattas som stilsäker.

Så får du till din svartvita look!

Kontorslooken 

Svart och vitt skapar en perfekt kontrast till varandra. Vi matchar gärna den vita skjortan till ett par vida svarta kostymbyxor – gärna med hög midja. Eller varför inte en svart läderkjol med en vit polo till?

Vardagslooken

I höst blandar vi gärna många olika material eller så väljer vi en outfit helt i tex denim eller läder. Bär en oversized stickad tröja i vitt, en svart kjol i denim tillsammans med en svart clutch och du kommer att känna dig helt rätt i tiden.

Mönstrade looken 

Att väva in den svartvita trenden i randiga eller mönstrade plagg är en bra idé då det finns en uppsjö av plagg att välja bland. Ett par svarta jeans med en svartvit-randig tröja och ett par svarta stövlar med chunky klack kommer att vara våran to-go-to outfit i höst.

Nedan hittar du plaggen som ger dig den svartvita-looken!

Annons
Annons
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta. Läs mer Jag förstår