Nöje

11 kända gästskådisar i Sex and the City som vi (nästan) har glömt!

Alla SATC-fans – se hit! Vi kommer aldrig släppa den omtalade Sex and the City-serien som fångade våra hjärtan och fick oss att drömma oss bort till New York. Därför har vi gjort en liten återblick där vi kikar tillbaka på kända skådisar i serien. Kan du känna igen alla?

satc-sexandthecityFoto: HBO

Carrie, Samantha, Charlotte och Miranda – tjejgänget som håller ihop i vått och torrt. Efter flera, flera dejter får huvudkaraktären Carrie till slut sin Mr. Big och kärleken sprudlar. Genom seriens hela sex säsonger har många kändisar gästspelat, men minns vi verkligen alla? Trots att SATC-säsongerna är över kan man alltid se om sin favoritserie – och det är precis vad vi vill göra just nu. Här listar vi elva kända skådespelare som vi nästan har glömt!

Källa: Cosmopolitan

Justin Theroux (säsong 1 och 2)

Justin Theroux (säsong 1 och 2)

I säsong ett är Jared en “skrivar-kompis” till Stanford och är utsedd till en av de “30 coolaste människorna under 30” av New York Magazine. I säsong två gästar han igen och spelar då författaren Vaughn som får orgasmer alldeles för fort.

Utöver Justin Therouxs skådespelartalang är han manusförfattare och producent. Justin har också varit gift med världskända Jennifer Aniston.

Nästa bild
Jon Bon Jovi (säsong 2)

Jon Bon Jovi (säsong 2)

Seth är i terapi för att han har problem med kvinnor och Carrie, som precis har börjat gå till en psykolog, möter Seth. Till en början går dejtandet bra, men det blir inte Seth som vinner Carries hjärta.

Jon Bon Jovi är kanske mest känd för sin artistkarriär som sångare i bandet Bon Jovi.

Nästa bild
Bradley Cooper (säsong 2)

Bradley Cooper (säsong 2)

Carrie träffar Jack på en gay bar efter midnatt. Just då var han allt hon letade efter: “single, straight and a smoker”. De hånglade på baren, men romansen tog slut samma kväll.

Idag är Bradley Cooper bland annat känd från filmerna Baksmällan, Du gör mig galen och American Sniper.

Nästa bild
Elizabeth Banks (säsong 3)

Elizabeth Banks (säsong 3)

Elisabeth spelar Catherine som har en fästmö som hon träffade på en träff där kvinnor fick ta med män som de inte själv ville dejta. Vi håller med Charlotte som säger: “A women’s trash becoming another’s treasure”!

Elisabeth Banks är bland annat känd från tv-serien Scrubs och från hennes roll som “Effie” i den andra filmen av The Hunger Games.

Nästa bild
Matthew McConaughey (säsong 3)

Matthew McConaughey (säsong 3)

Här får man se Matthew McConaughey som spelar sig själv, där han är extra uppspelt! Under ett möte försöker han övertala Carrie hur hon kan göra sin kolumn till film och att han ska spela Mr.Big. Mycket oklarheter, vilket gjorde att Carrie lämnade ganska snabbt!

Matthew McConaughey är bland annat ihågkommen för filmerna Dallas Buyers Club, Magic Mike och såklart klassikern: Hur man blir av med en kille på 10 dagar.

Nästa bild
Kat Dennings (säsong 3)

Kat Dennings (säsong 3)

Minns ni Jenny Briser som är den bortskämda tjejen som har anställt Samantha för att styra upp sin Bar mitzva? Samantha som först tvekar går sedan med på uppdraget när hon hör Jenny säga: “We’d be lucky if we can swing this for under a mil.”

Kat Dennings gjorde sin debut i SATC och har bland annat medverkat i serierna Cityakuten och Thor samt i filmerna The 40-Year-Old Virgin och Raise your voice.

Nästa bild
Sarah Michelle Gellar (säsong 3)

Sarah Michelle Gellar (säsong 3)

I det här avsnittet möter Carrie Debbie, en ambitiös och handlingskraftig tjej som verkligen vill göra en film av Carries kolumner!

Sarah Michelle Gellar är bland annat känd från serien Buffy och vampyrerna och flertalet filmer.

Nästa bild
Heidi Klum (säsong 4)

Heidi Klum (säsong 4)

Under Carries fashion show får hon chansen att träffa riktiga modeller såsom Heidi Klum. Men showen går till en början utför när Carrie ramlar. Det hela slutar som tur bra med en high-five av Klum!

Utöver Heidi Klums modellkarriär har hon bland annat jobbat som designer, programledare och producent. Hon har även gästat olika tv-serier.

Nästa bild
Chandra Wilson (säsong 5)

Chandra Wilson (säsong 5)

Här spelar hon en polis som konfronterar Samantha när hon sätter upp lappar med texten “Cheater” på hennes dåvarande kärlek Richard. Men när Samantha säger: “This man said he loved me, and I caught him eating another woman’s pussy” kan polisen inte göra något annat än att låta Samantha fortsätta!

Chandra Wilson är kanske mest ihågkommen i rollen som Bailey i Grey’s Anatomy.

Nästa bild
Geri Halliwell (säsong 6)

Geri Halliwell (säsong 6)

Phoebe är Samanthas gamla vän som hon springer in i under en varm dag i New York. Hon får då reda på det mest populära stället att hänga på, nämligen pooltaket i Soho. Samantha lyckas till slut ta sig in när hon använder ett borttappat medlemskort, men det dröjer inte länge innan hon avslöjas.

Geri Halliwell var en av medlemmarna i sångruppen Spice Girls (Ginger Spice) som hon kanske är mest ihågkommen som!

Nästa bild
Wallace Shawn (säsong 6)

Wallace Shawn (säsong 6)

Här försöker Carrie föra samman Martin med sin redaktör Enid. Men redaktören är inte alls nöjd med Martins, allt för korta, längd.

Wallace Shawn är bland annat omtalad för sin roll i Clueless och Gossip Girl där han spelar Blairs styvpappa.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!