Nöje

12 läsarberättelser om mardrömsdejter – här är era värsta matchningar på Tinder!

Metro Mode-redaktionen ville höra allt om era värsta Tinder-dejter – och ni delade med er! Nedan kan du läsa om tretton mardrömsdejter som några av våra läsare öppnade upp sig om.

mardromsdejter

Foto: Rex features

Att vara singel och dejta kan vara riktigt befriande och kul – men inte alltid. Vissa dejter kan rent ut sagt få en att vilja fly fältet och ge upp dejtinglivet. Du som varit på en riktigt dålig dejt – du är inte ensam!

Här är tretton berättelser som läsare delat med sig av.

1. Olika uppfattningar 

”Vi hade skrivit ett tag och han frågade om vi skulle dra och käka pizza. Ah men lagom soft första dejt, tänkte jag. Jag ville ju inte se sunkig ut bara för att vi skulle käka pizza men drog på mig ett par jeans och en college-tröja med sneakers. Möter upp honom, som kommer i finskor och kavaj. Wtf? Nä då skulle han ta med mig på någon superfin italiensk restaurang. Det var hans version av att käka pizza en tisdag liksom. Har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv …”

2. Ghostning 2.0

”Matchade med en assnygg kille. Han frågade ganska direkt om vi skulle ses så vi bestämde en bar. Han skrev strax innan och frågade om allt var ok och om jag fortfarande var på, vilket jag såklart var. På pendeln in blev det förseningar så att jag skrev att jag skulle bli lite sen. Fick inget svar. Tänkte att han kanske inte kollar Tinder så ofta men att han säkert gör det om han märker att jag är sen. Tio minuter efter utsatt tid har han fortfarande inte svarat och jag börjar ana oråd. När jag kommer in i baren är han inte där … Jag sätter mig ner, väntar, väntar och väntar. Han dök aldrig upp. Dagen efter hade han tagit bort vår matchning.”

3. Snåljåpen

”Vi hade käkat lunch där vi betalade var för sig. Sedan gick vi på en marknad där de sålde chokladbollar vid ett stånd. Han sa att han ville ha en och frågade om jag också ville det. Vilket jag såklart ville! Han i kiosken la fram två men då säger min dejt ”Jag ska bara betala för en”. Chokladbollen kostade fem kronor. Det blev ingen mer dejt.”

4. En helt annan bild

“Jag skulle på en Tinder-dejt och vi hade haft en bra konversation. Vi skulle ses och fika och jag var tidig. Då kommer det fram en kille som är kortare än mig (fast det stod 1,85 cm på profilen) och hälsar. Jag känner inte igenom honom för jag inser där och då att han photoshoppat sina bilder och jag var verkligen inte attraherad av honom i verkligheten! Vi fikade i en timme och det var så stelt. Det var en hemsk dejt, ren ångest. Han skrev sedan flera gånger efteråt och avslutade med: “Förstår att du inte vill ses mer, men jag är i alla fall tacksam för att jag fick träffa dig i en timme.”

5. Reboundet

“Det här är en berättelse om när jag var någons värsta dejt … Jag träffade en snubbe över Tinder. Han bodde i Stockholm och jag i Uppsala. Vi hade väl inte pratat supermycket innan men vi bestämde oss för att ses. Jag erbjuder mig att komma till Stockholm och vi möts på centralen. Vi åkte världens stelaste tunnelbanetur och växlade cirka två meningar på det där tåget. Sedan gick vi till en pub som han tipsade om som var “så mysig och såååå bra” och det var typ O’learys … Så där har jag åkt 1,5 timme för blaskig öl på ett hemskt ogenuint ställe. Vi hade inget att prata om och jag ville bara därifrån. För att få något att prata om börjar jag gagga om att jag bara är på den här dejten för att komma över en kille som jag är olyckligt förälskad i, att jag egentligen inte är intresserad av något umgänge med någon utan vill kasta mig ut på marknaden. Sen spenderar jag en halvtimme med att berätta om hur bra den här killen är som jag är förälskad i innan jag skyller på att jag ska träffa en kompis och påbörjar igen den 1,5 timme långa resan hem.”

6. Tack för varningen!

“Jag är hemma hos honom och ska på toan. När jag kissat klart upptäcker jag att det inte går att spola … Han påpekar det sen även efter att jag kommit ut från toaletten, kunde han inte nämnt det innan? Tänk om jag hade bajsat liksom, då hade han ju fått se mitt bajs senare och dessutom satt mig i en jobbig sits? Usch otäck känsla!”

7. “Det var ju faktiskt en JÄTTEspännande match!”

“Vi hade setts typ två gånger innan, en gång fikat ute och en gång fikat hemma. På helgen sammanstrålade vi på nation och festade. Jag var inte i mitt nyktraste tillstånd men följde med honom hem (efter mycket om och men, mina kompisar tog hans nummer och så för att kunna ringa och kolla så allt gick bra för oss). Det gick inte bra, taxin fick för det första stanna så jag kunde spy men tillslut kom vi hem till honom. Vi ligger med varandra och det var inte långvarigt, han kommer efter cirka 30 sekunder. Efter det så går han in på toaletten, han är där inne sjukt länge och jag börjar fundera på hur det går för honom. Reser mig upp och närmar badrummet, då hör jag konstiga ljud därifrån, som om en tv är på. Ljuden visar sig vara en hockeymatch med väldigt engagerade kommentatorer. Han har alltså låst in sig i badrummet och satt sig för att kolla på hockey. Jag tog då mitt pick och pack och knallade hem till en kompis istället, det blev ingen fjärde dejt. Jag borde dock fattat hintarna att något var knas när han andra gången vi sågs gav mig en nalle som han hade i sin säng och en av hans tjocktröjor när vi var hemma hos honom. Dessa tackade jag tack och lov nej till.”

 

8. Stel stämning

“Jag hade snackat med en kille på Tinder och han verkade vara en skön kille med humor vilket jag gillar. Konversationen flöt på bra och när det gör det brukar det (oftast) funka någorlunda bra i verkligheten – men inte denna gång! När vi möttes upp kände jag direkt att magkänslan sa nej! Men jag kunde ju såklart inte springa iväg redan där och då. Vi tog ett glas vin och försökte få igång ett samtal. När jag inte alls kunde läsa av hans ansiktsuttryck blev det jag som babblade på om allt från himmel och jord medan jag satt och funderade på vad jag skulle kunna prata om härnäst. I mitt huvud var det en enda röra, “vad ska jag fråga nu???” Puh, det enda jag ville vara att gå därifrån! Efter jag hade swishat honom för mitt glas (som gjorde det ännu stelare) sprang jag därifrån och behövde för första gången på länge inte analysera över om han var intresserad – för det var definitivt inte jag!”

9. Tack för den …

”Han sa att min contour (sminkning för att framhäva kindbenen) såg ut som två blåmärken. Två dagar senare ringde han och sa att han inte vill ses mer och hoppades att jag skulle klara mig utan honom.”

10. Japp …

”Vi bestämde att vi skulle gå på bio men när vi kommer fram (utan att ha bokat) är allt slutsålt. Medan vi försöker fundera ut hur vi ska lösa det, går vi och köper godis och sen lyckas han övertala mig att åka hem till honom för att kolla på en film. Eftersom jag inte ville åka hem än går jag med på det. Väl där säger han ”jag blir sugen på att röka en joint”, varpå jag lite surt svarar ”okej” och jag som är anti droger tackar nej när han frågar om jag vill ha. Han tänder en och börjar röka. Kollar rakt ut i intet när han pratar med mig, undviker ögonkontakt och blir allmänt oskön. Det blev heller ingen film (för att han inte hade någon täckning hemma??!) och det blev ingen till dejt heller även om han hört av sig flera gånger efteråt…”

11. Gratis terapi

“Det enda han snackar om i två timmar är om sitt ex för att sedan fråga mig hur det går med mitt kärleksliv? Alltså VA? Trodde vi var på en dejt och inte att jag var någon slags gratis terapihjälp …”

12. Olyckor kan ju ske så lätt

“Vi hade (fylle)sex och det är mörkt i rummet. Börjar med att jag typ råkar bita honom i läppen så han börjar blöda (haha) sen när jag efter sexet går in i badrummet så är jag heelt blodig haha, eller har liksom massa torkat blod i ansiktet haha jag har tydligen blött näsblod under sexet?? Men ah går tillbaka till sängen o sen går han på toa och behöver duscha då han var heeelt blodig i hela håret och ansiktet hahah blodet har alltså droppat ned på honom hela tiden när jag var on top”.

 

Ett stort tack till alla som hörde av sig och delade med sig! Och bättre lycka nästa gång i dejtingdjungeln!

Läs också: 14 saker vi lärt oss från Tinder – “En match betyder ingenting”

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!