Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Kändisar som fått barn 2020 – här är hela listan!

Hittills har 2020 varit ett riktigt babyboom-år, åtminstone när det kommer till svenska influencers. Men det finns också mängder av internationella kändisar som har välkomnat sina små till världen – vi listar dem här nedanför!

Läs också: Ska du få barn 2020? Här är de vanligaste namnen på nyfödda 

1. Petra Tungården

Igår var det äntligen dags för Petra att möta sin Harry:

2. Ashley Graham

I mitten av januari kom modellen Ashley Grahams första barn – och hon delar med sig av såväl kärleksförklaringar som ögonblicksbilder från verkligheten på sitt Instagram-konto.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

same me. few new stories.

Ett inlägg delat av A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

3. Ellen Bergström

Efter mycket om och men blev det ett kejsarsnitt för Ellen och lilla Elsy kom till världen.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

God morgon på er ❤️ har fått sova första natten, i alla fall 4 timmar i sträck nu för första gången på 4 dygn 🙏🏻 jag älskar min lilla tjej så mycket. Det är obeskrivligt, men fan vad jag fick kämpa för att hon skulle komma ut… ”Ellen, nu klarar inte din kropp mer, vi gör ett kejsarsnitt på dig”. Att få den meningen i ansiktet när jag kämpat i 3 dygn med att ta värkar… det var inte det jag hade tänkt mig, alls. Jag minns att jag kollade upp på henne med livrädd blick, den bad om att få försöka lite till. Men min kropp hade redan försökt lite till och lite till. Min kropp vibrerade och skakade. Jag kunde knappt prata. Min kropp var helt enkelt helt slut och den orkade inte en värk till. Törstig som ett savanndjur, skräckslagen som en mus och illamående som en pappa som tvingats upp med sitt barn i en snurrande karusell gled jag in i det ljusa operationsrummet. Där och då gick jag ur min egen kropp och kände att jag bara gör det här. Jag släpper allt och bara gör det här. Jag kollade in i Niclas tårögda ögon, sen hörde jag hur de påbörjade arbetet. Det gick fort. Huxflux så var Niclas i ett annat rum med vårt barn. Det var läskigt men allt gick ju jättebra tillslut. Hon är så stark och.. lång!? 😂 52 cm. Inte konstigt att det gjorde ont i mina revben när hon sparkade. Och hörni – TACK. Tack för alla lyckoönskningar och all pepp. Ni är sååå fina ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ett inlägg delat av Ellen Bergström (@ellenbergstrom)

4. Chloé Sevigny

Mitt i brinnande pandemi i det hårt drabbade New York såg skådespelarens son Vanja för första gången dagens ljus.


5 & 6. Joanna Fingal och Tilda Bjärsmyr

Tvillingarna Tilda Bjärsmyr och Joanna Fingal fick tillökning med bara ett par veckors mellanrum

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Best friends 💛

Ett inlägg delat av JOANNA FINGAL (@joannafingal)

7. Cameron Diaz

I början av 00-talet spelade vi det punkiga bandet Good Charlottes hit Lifestyles of the rich and famous – och vem hade då trott att en av bröderna, närmare besämt Benji Madden, 13 år senare skulle gifta sig med Hollywood-stjärnan Cameron Diaz? Mer otippat par får vi fundera länge på för att hitta, och den 3:e januari i år tillkännagav de att de välkomnat dottern Raddix Madden. Många spekulerar om att paret tagit hjälp av en surrogatmamma, inte minst då inga nyheter om en gravid Cameron Diaz hade kommit innan, men paret har själva valt att inte kommentera.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Ett inlägg delat av Cameron Diaz (@camerondiaz)

8. Alexandra Bring

I mitten av mars blev bloggaren tvåbarnsmamma och Lou storasyster till lilla Tula.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Well this is my week 42 update ❤️❤️❤️ SHE IS HERE! Life complete 😭

Ett inlägg delat av ALEXANDRA BRING (@alexandrabring)

9 & 10. Anna Kournikova och Enrique Iglesias

Tennisesset Anna Kournikova och sångaren Enrique Iglesias har hållt ihop i snart 20 (!) år, och i slutet av januari välkomnade de sitt tredje barn, Mary, som blev tvillingarna Nicholas och Lucys syskon.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

01.30.2020

Ett inlägg delat av Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova)

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

#HappyMothersDay! WE LOVE YOU!!!

Ett inlägg delat av Enrique Iglesias (@enriqueiglesias)

11. America Ferrera

Skådespelaren som fick sitt stora genombrott med serien Ugly Betty välkomnade i början av maj dottern Lucia Marisol Williams, och bad dem som ville fira hennes födelse att istället göra en donation till välgörenhet.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

🌟LUCIA MARISOL WILLIAMS 🌟arrived on May 4th to give me my Mother’s Day hugs and kisses herself. Mama, Dada & Big Brother are over the moon to welcome her bright light to our family. 💫 Quarantine may have canceled her Baby Shower but it didn’t stop us from collecting and delivering essential supplies to #YesWeCanMobileSchools – spaces for moms and children at the border to learn, play, and stay safe through these hard times. Dear friends, if you’re considering sending Lucia a gift, please donate to @yeswecanwf in her name. Or make a donation today in honor of the Moms you love! Visit www.yeswecan.world for more info. Thank you @elsamariecollins @evalongoria & @thisisabouthumanity for organizing the baby shower and donations! And thank you to to all my friends and loved ones who donated gifts to support these beautiful families! Enjoy the video of your gifts reaching families! #WelcomeLucia #FamilyOfFour #MayTheFourth #MothersDay

Ett inlägg delat av America Ferrera (@americaferrera)

12. Carina Bergfeldt

SVT:s USA-korrespondent fick träffa den andra mannen i sitt liv, som hon skapat tillsammans med journalisten och maken Jesper Zolck, på självaste Alla hjärtans dag.

13. Caroline Sandström

Efter 40 veckor och en dag gjorde Bob sitt intåg i världen.

14. Soraya Lavasani

11 dagar efter beräknat födelsedatum behagade Nyhetsmorgon-programledarens son Winston att bege sig ut.

15. Lovisa Wallin

Nu har Lovisa “Lojsan” fött sin dotter, och andra barn!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Hon är här😭😭🤍

Ett inlägg delat av Lovisa Wallin (@lojsanwallin)

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!