Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

4 anledningar till att prinsessan Sofia gör oss så inspirerade

Idag fyller prinsessan Sofia 34 år och det vill vi på Metro Mode fira genom att lista fyra anledningar till att hon är en sann inspirationskälla. Både genom hennes stil och hennes styrka att gå sin egen väg.

prinsessan-sofia-33-arFoto: TT

1. Hon går sin egen väg
Det är nog inte många som skulle våga gå sin egen väg när en gifter in sig i kungahuset. Det har inte stoppat prinsessan Sofia, hon har hela tiden velat prägla allt från bröllop till hennes söners dop. Som när hon dök upp i Älvdalsdräkt till Gabriels dop.

2. Hon klär sig oklanderligt
Vi har flera gånger blivit inspirerade av prinsessan Sofias stil och vi kommer nog fortsätta att göra det länge. Stilsäkert och klassiskt, det kan inte bli något annat än en fullträff.

3. Hon bryr sig inte om vad andra tycker
Ett tag var det mycket spekulationer kring Sofias tatuering, en sol i nacken. Inför bröllopet pratades om att hon skulle ta bort den då det inte “passade sig” att ha visa en tatuering i kungliga sammanhang. Prinsessan stod på sig och valde en brudklänning där nacktatueringen var synlig.

4. Hon gör skillnad för världen
Redan innan hon träffade prins Carl-Philip hade hon och en vän startat upp project playground. En organisation som jobbar för barn och unga i Sydafrika. Idag är hon hedersordförande för organisationen.

Vi kan gott och väl säga att vi har en grymt inspirerande prinsessa.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!