Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

5 knep som får dig att se helt fantastisk ut när du vaknar

Det är inte bara det du gör när du vaknar som påverkar hur din dag kommer att bli. Det du gör innan du går och lägger dig är minst lika viktigt. Det finns fem saker du kan göra för att både känna dig både utvilad och snygg när du vaknar. Gör du dessa varje dag kommer du aldrig mer ha en dålig dag.

1. Använd dina skönhetsprodukter i rätt ordning
För att vakna upp med perfekt hy är det viktigt att du är noga med dina produkter. 1. Ta bort sminket. 2. Toner. 3. Serum. 4. Natt- och ögonkräm. 5. Ansiktsolja. Gör du i den ordningen kommer din hud se helt fantastisk ut.

2. Ät inte timmarna innan du går och lägger dig
Detta kan låta knepigt, för det är ju gott med en kvällsmacka men det kommer göra stor skillnad. Om du äter en tidig middag hinner kroppen smälta maten och kroppen kan vila när du sover. Är du sugen på kvällen kan du alltid ta en kopp te.

3. Undvik alkohol, socker och salt
Vill du vakna upp och känna dig ”flawless” kan det vara en god idé att avstå från alkohol, socker och mat med mycket salt. Dessa saker kan göra att ditt ansikte känns svullet och flammigt.

4. Ta hand och dina händer och fötter
Innan du går och lägger dig kan du smörja in dina fötter med fotkräm och sätt sedan på en strumpa. Smörj också in dina händer med en fet handkräm. Krämen kommer verka när du sover och du kommer vakna upp med babylena händer och fötter.

5. Gå och lägg dig minst 8-9 timmar innan du ska gå upp
Det finns en anledning till att sömnen brukar kallas för skönhetssömn. Om du vill se helt fantastisk ut när du vaknar måste du vara utvilad. Även om du inte är trött så lägg dig i sängen och läs, ställ in kroppen på viloläge. Har du svårt att somna kan du alltid läsa det här tipset.

Laneige - Nattmask KÖP

Laneige - Nattmask

Pris: 245 kronor.

KÖP

Nästa bild
Indy Beauty - Cleansing Mousse KÖP

Indy Beauty - Cleansing Mousse

Pris: 65 kronor.

KÖP

Nästa bild
Milk Makeup - Cooling Eye-Stick KÖP

Milk Makeup - Cooling Eye-Stick

Pris: 275 kronor.

KÖP

Nästa bild
Dr. Jart - Serum KÖP

Dr. Jart - Serum

Pris: 445 kronor.

KÖP

Nästa bild
Mario Badescu - Grab and Go Kit KÖP

Mario Badescu - Grab and Go Kit

Pris: 280 kronor.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!