Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

5 tv-serier som du inte får missa hösten 2022

Snart är det höst och det innebär givetvis mys i tv-soffan. Här tipsar vi om sju serier som du inte får missa i höst.

Foto: Netflix

Oavsett om du älskar reality, fantasy eller dramakomedi så bjuder hösten 2022 på något för alla. Här listar vi fem serier att se fram emot i höst.

Viaplay: Nere – Augusti

Foto: Viaplay

Nere är en ny, mörk dramakomedi på Viaplay. Handlingen kretsar kring en kvinna vars liv vänds upp och ned när hon är med om en trafikolycka och blir förlamad från midjan och nedåt, medan hennes bästa vän mister livet.

Nere har premiär någon gång i augusti.

HBO: House of the Dragon – 21 Augusti

Foto: HBO

House of the Dragon, den efterlängtade prequelserien till Game of Thrones, bygger på George R.R. Martins bok “Fire & Blood” och handlingen – som utspelas 300 år före händelserna i “Game of Thrones” – kretsar kring familjen Targaryen.

I rollerna syns bland andra Paddy Considine (The Outsider) Olivia Cooke (Ready Player One) och Rhys Ifans (Notting Hill). Ett måste för alla fantasy-entusiaster där ute!

Amazon Prime Video: Sagan om Ringen: Maktens ringar – 2 september

Foto: Amazon Prime

Om du föredrar Tolkien framför R.R. Martin ska du spana in den nya tv-serien The Lord of the Rings. Serien ska enligt uppgifter bli den dyraste serien någonsin och fem säsonger är planerade. Handlingen utspelar sig tusen år före händelserna i The Hobbit och Sagan om Ringen.

Disney Plus: The Kardashians (säsong 2) – 22 september

Foto: Disney+

Ända sedan vi fick reda på att Pete Davidson medverkar i den andra säsongen av The Kardashians har vi sett fram emot den nya säsongen med spänning. Den senaste trailern skvallrar även om att vi kan förvänta oss en inblick i Kourtney och Travis förberedelser inför sitt italienska bröllop, Khloés försök att hantera Tristan Thompsons senaste otrohet och mycket mer.

Netflix: Snabba cash (säsong 2) – hösten 2022

Foto: Netflix

I höst är det äntligen premiär för andra säsongen av Snabba cash, där handlingen utspelar sig ett år efter händelserna i säsong ett. Netflix skriver följande om säsong 2:

“Leya är en av Sveriges hetaste stjärnor inom startup-scenen. En börsnotering för Target Coach är precis runt hörnet och Leya verkar mer framgångsrik än någonsin, men hon plågas också av minnen från Salim.”

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!