Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

6 serier du inte får missa i höst

I höst släpps en hel del nya serier och vi kan spå att ett flertal kommer att bli riktiga snackisar. Nedan listar vi sex serier i höst som du bara måste se!

Foto: Zebrarummet/Dumpad

Zebrarummet

När en elev hittas mördad på internatskolan Tuna Kvarn ruckas ordningen bland skolans privilegierade ungdomar. “Zebrarummet” är ett spänningsdrama om kulturkrockar och maktspel och om hur strukturer förs vidare genom generationer. I rollerna ser vi bland annat Valter Skarsgård, Alva Bratt och Edvin Endre.

Premiär 22 augusti, Viaplay

Deg

“Deg” är en berättelse om hämnd och girighet där två kvinnor från helt olika världar tvingas samarbeta om ett rånbyte på 47 miljoner kronor. En underhållande och spännande serie om jakten på det perfekta livet. Med bland annat Bianca Kronlöf och Helena af Sandberg i rollerna.

Premiär hösten 2021, SVT.

Dumpad

En dramaserie för unga vuxna om psykisk ohälsa. Upphovspersonen är Therese Lindgren som tidigare berättat att serien handlar om “kampen mot psykisk ohälsa som ung vuxen och att uppnå sina drömmar i en värld som domineras av sociala medier.” I rollerna ser vi bland annat Didi Cederström och Nora Rios.

Premiär hösten 2021, Discovery+.

Clark

“Clark” är berättelsen om Sveriges mest ökända gangster, Clark Olofsson. Han gav bland annat upphov till begreppet Stockholmssyndromet efter ett gisslandrama, rymde från fängelser och begick bankrån över hela Europa. Med bland annat Bill Skarsgård, Björn Gustavsson och Adam Lundgren i rollerna.

Premiär hösten 2021, Netflix.

Två systrar

“Två systrar” bygger på Hannah Widells och Amanda Schulmans boktrilogi, en kärlekshistoria med visst mörker och komik. Systrarna Alicia och Vanessa lever två olika liv men drivs av ansvarskänslor och omtanke om varandra som lätt leder till konflikt och misstolkningar. I rollerna ser vi bland annat Dilan Gwyn och Julia Ragnarsson.

Premiär 5 september, Viaplay.

En kunglig affär – Berättelsen om Kurt Haijby

SVTs julklapp är i år en miniserie i fyra avsnitt om relationen mellan kung Gustav V och den kriminelle restaurangägaren Kurt Haijby. Ett kostymdrama från 30-, 40- och 50-talet för alla de som älskade och saknar succén “Vår tid är nu.” I huvudrollen ser vi Sverrir Gudnasson.

Premiär julen 2021, SVT.

Läs även:

Trailern till Den Osannolike mördaren är här – se Robert Gustafsson som Skandiamannen i Netflix nya TV-serie.

Solsidan säsong 7 är tillbaka i oktober! Se första klippet och bilderna här!

Foto: TV4

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!