Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

6 Skam-situationer som ALLA varit med om (och vill uppleva igen)

Att Skam kommit in i våra liv och tagit oss med storm är ett faktum. Serien som får oss att känna känslan av att gymnasiet var igår låter oss uppleva alla dessa härliga, passionerade och svinjobbiga känslor på nytt och vi kan seriöst inte få nog. Här listar vi sex Skam-situationer som vi alla varit med om och gärna skulle uppleva igen! 

jonas-eva-skam-

1. Den dramatiska förälskelsen 

 

När det bara säger PANG, BOOM. Som för Eva och Jonas i säsong 1, och Noora och William i säsong 2 för att inte tala om Isak och Even i säsong 3. Förälskelsen som är passionerad åt alla håll och kanter och aldrig kan räknas som vardagligt tråkig, då den innehåller alla känslor på känslobarometern.

skam-isak-even

2. Flörtandet 

 

Det eviga sms:andet som man aldrig ville skulle ta slut! När en gick runt och hoppades på nästa härliga sms från senaste flingen samtidigt som man dikterade ihop ett svar, som både skulle vara flörtigt och svårt på samma gång.

vet-vilka-alla-ar

3. Känslan av att veta vilka ALLA är 

 

När skolgården var ens lilla bubbla och man hade koll på precis ALLA som vistades på den. Den känslan!

forfest-

4. FÖRfesterna 

 

Vem saknar inte förfesterna som kunde innehålla allt från hookings (well, hångel) till blödiga kärleksförklaringar och ett och annat missförstånd. När “Jag har aldrig”-leken gick varm och glasen alltid var högt placerade i en utbristande skål.

kompsiar-staller-upp

5. Kompisgänget 

 

Kompisgänget som alltid fanns där, trots bråk och sura miner i perioder… Gänget som backade upp en om det var något och alltid fanns där!

tiden

6. TIDEN

 

Hänget efter skolan, de oändliga sommarloven och känslan av att helgen (med tillhörande hyttetur) väntade runt hörnet kl 14:30(!!) en fredag när veckans lektioner var slut.

 

Vill du lära känna skådespelarna bakom huvudkaraktärerna i Skam så klickar du vidare här >>

 

Foto: NRK

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!