Nöje

8 biofilmer vi ser fram emot sommaren 2017

Oavsett om det blir en solig sommar eller inte så är det alltid lika mysigt att krypa in i biomörkret en stund. Inför sommaren 2017 har vi en rad premiärer att se fram emot. Här listar vi tio av de bästa biofilmerna i juni, juli, augusti och september.

Foto: REX
Källa: Marie Claire & SF

 

1. Wonder Woman
Premiär: 2 juni 2017

”Wonder Woman” är den feministiska superhjälten vi alla har väntat på! I filmen får vi följa Diana Prince (Wonder Woman) som lämnar ön hon bor på för att upptäcka att första världskriget rasar i Europa – och det är såklart bara hon som kan sätta stopp för eländet!

 

2. Rough Night
Premiär: 16 juni, 2017

”Rough Night” kan beskrivas som en blandning mellan ”Bridesmaids” och ”Baksmällan”, vilket låter som en fullträff tycker vi. Stjärnorna Scarlett Johansson och Zöe Kravitz spelar två av tjejerna i filmens kompisgäng som drar till Miami för en möhippa och ”råkar” döda en manlig strippa på vägen…

 

3. Tulpanfeber (Tulip fever)
Premiär: 14 juli, 2017

Vår Oscarsvinnande storstjärna Alicia Vikander spelar tillsammans med bland andra Christoph Waltz i det här 1600-talsdramat om en gift kvinna som inleder en affär med en konstnär.

 

4. Dunkirk
Premiär: 19 juli, 2017

Christopher Nolans storslagna actionthriller om Operation Dynamo under andra världskriget. Dunkirk är One Direction-artisten Harry Styles skådespelardebut.

 

5. Atomic Blonde
Premiär: 28 juli, 2017

En spionfilm när den är som allra bäst! Charlize Theron spelar en MI6-agent som kämpar för att bryta ner en spiongrupp precis innan Berlinmurens fall. Fartfyllt och minst sagt badass.

 

6. The hitman’s bodyguard
Premiär: 25 augusti, 2017

Ryan Reynolds och Samuel L. Jackson spelar en torped och hans livvakt – och vi kan inte tänka oss ett bättre tema i en lättsmält sommarrulle.

 

7. De bedragna (The Beguiled)
Premiär: 1 september, 2017

Efter att ha sett Nicole Kidman i vårens stora seriesnackis ”Big little lies” så längtar vi extra mycket efter ”De bedragna”, där Kidman spelar en av rollerna. Historien utspelar sig under det amerikanska inbördeskriget på en internatskola för flickor i södern, med ingredienser som farlig rivalitet, sexuell spänning och brutna tabun.

 

8. Det (It)
Premiär: 8 september, 2017

Rädd för clowner? Då ska du inte se den här filmen. Stephen Kings skräckclown Pennywise är tillbaka, den här gången spelad av Bill Skarsgård.

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!