Nöje

9 appar som gör ditt liv enklare

Tekniken tar upp större delen av våra liv och vi spenderar en stor del av vår vakna tid till att pilla på våra smartphones. Det finns en hel uppsjö av appar som gör det enklare för oss att kommunicera med varandra och ta snygga bilder. Vi har hittat tio stycken appar som faktiskt gör våra liv lite enklare.
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-swackett
1. Swackett
En väderapp som berättar för dig vad du ska ha på dig under dagen. Om du behöver ha med dig ett paraply eller om du ska ha på dig ett par solglasögon. Appen talar också om för dig om det är ett bra “gå-ut-med-hunden-väder” och om du ska ha med dig en jacka.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-around-me
2. AroundMe
Detta är den perfekta appen för dig som gillar att vara på språng. Vi har varit ute och rest och helt plötsligt blivit akut hungrig och har ingen aning om var närmaste restaurang eller mataffär ligger. AroundMe visar det mesta som finns i närheten där du är just nu, allt från caféer till bensinmackar och apotek till barer.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-coach.me
3. Coach.me
Är en app som coachar dig i livet och hjälper dig med allt du vill uppnå i livet. Det kan vara allt från att sluta röka till att få en mer positivare attityd. Via Coach.me kan du träffa andra som vill uppnå samma mål och du kan också anställa en egen coach om du behöver lite extra pepp.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-way-of-life
4. Way of Life
Denna app hjälper dig att sluta med dina dåliga vanor eller börja med nya bättre vanor. Genom att markera dina dagar med grönt eller rött får du en bra översikt på dina val i livet. Är din dåliga vana att du äter mycket godis, då markerar du alla dagar då du inte åt godis som gröna och de dagar du åt godis som röda. Målet är att alla dagar ska bli gröna.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-clue
5. Clue
En menskalenderapp som inte är rosa och blommig. En snygg och stilren grafisk design som enkelt hjälper dig få koll på din menscykel. Skriver du kontinuerligt in dina uppgifter får du snabbt reda på när du har PMS, när du har störst möjlighet till att bli gravid och när din nästa mens börjar.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-pocket
6. Pocket
Har du jättemånga flikar uppe på mobilens webbläsare med artiklar, recept, videor som du inte har tid att läsa eller vill spara? Pocket är en app som gör det enkelt att spara ner artiklar till ett senare tillfälle. Alla artiklar samlas i en liten “ficka”.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-songkick
7. Songkick
Missa aldrig när din favoritartist är har en konsert nära dig. Songkick samlar data från dina spellistor från Spotify, Itunes och de artister du gillar på Facebook. Appen skickar sedan ut notiser när biljetter släpps och när en artist kommer till din stad.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-1password
8. 1Password
En riktig räddare i nöden för alla som har alldeles för mycket lösenord och siffror i huvudet. Denna app samlar alla lösenord på ett och samma ställe, det enda du ska komma ihåg är ett ”master-lösenord” som öppnar appen.
 
 
bästa-apparna-change-your-life-lifechanging-livet-bättre-vardag-runpee
9. RunPee
Till sist vill vi bjuda på en rolig app som faktiskt kan göra livet lite enklare. Vi har alla varit där, när man tittar på film och man blir akut kissnödig. Runpee är en app som berättar för dig när du kan springa iväg och helt riskfritt ta en toapaus. Appen berättar hur långt in i filmen pausen är, hur länge den varar och ger dig ett tydligt tecken att hålla reda på.
 
 
Läs även:
Här är de bästa foto-apparna för din mobil
Adam Brody och Leighton Meester har fått en dotter
10 kändisar med gigantiska förlovningsringar
 
Av: Lisa Dahlgren
Foto: Itunes

 

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!