Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

9 läskiga podcasts för dig som älskar att få kalla kårar

Älskar du historier om spöken, seriemördare och demoner men hatar att titta på skräckfilmer? Då kan vi rekommendera att du sätter på dig hörlurarna och sätter på en riktigt ryslig podcast. 

laskiga-podcasts-1-spokhistorierFoto: Unsplash

Visst finns det något mysig och kusligt med att sitta och lyssna på en spökhistoria eller en ryslig historia om en riktigt seriemördare. I alla fall om det är höst och alldeles strax halloween. Därför ger vi dig en lista över de bästa och kanske läskigaste podcastsen just nu. Perfekt för dig som inte kan få nog av skräck och gillar att skrämma upp dig.

The other Stories

The other Stories

Denna podcast kommer ut en gång i veckan och berättar klassiska godnattsagor. Fast med en tvist (såklart), sagorna har gjorts om och blivit spökhistorier. Här hittar du den.

Nästa bild
Thrillerpodden

Thrillerpodden

Här kan du lyssna på fiktiva och välproducerade historier som garanterat får dig att sitta på helspänn. Om du är ute efter kalla kårar ska du lyssna på denna. Här hittar du den.

Nästa bild
The no sleep podcast

The no sleep podcast

Denna podcast har vunnit flera priser. Den är välproducerad och berättar spökhistorier med många ljudeffekter. Om du vill att dina spökhistorier ska kännas som en skräckfilm är den här podden för dig. Även om du gillar att bli riktigt, riktigt rädd. Den finns här.

Nästa bild
Creepypodden

Creepypodden

Gillar du att lyssna på spökhistorier från verkligheten. Ruskiga saker som händer precis vanliga människor? Då ska du lyssna på Creepypodden. Jack Werner guidar dig igenom internets läskigaste historier. Om de är sanna? Det får du avgöra själv. Här hittar du den.

Nästa bild
Spöktimmen

Spöktimmen

Här får du berättelser som rör allt från demoner, mördare och jordens undergång. Allt som kan få en att få rysningar, dödsångest och livskris. En skräckpodd för all typ av skräck. Här är den.

Nästa bild
Anything Ghost

Anything Ghost

Den här är podden för dig som älskar självupplevda spökhistorier. Lex Wahl som har podden läser upp lyssnarnas historier. Perfekt om du vill bli lite extra rädd i din vardag. Här hittar du den.

Nästa bild
Svenska mordhistorier

Svenska mordhistorier

Fängslande historier om svenska uppmärksammade mordfall. Här får du lyssna på intervjuer, ljudklipp och en massa research som gjorts kring fallet. Här kan du lyssna.

Nästa bild
Lore

Lore

Här är podcaster som grottar ner sig i läskiga vandringssägner och myter. Historien bakom spökhotellet och bakgrunden till olika sägner som vandrar runt. Perfekt för dig som inte har lust att bli jätterädd. Lyssna här.

Nästa bild
Skräckpodden

Skräckpodden

I den här podden kan du lyssna på en blandning av olika historier. De kan handla om oförklarliga händelser, död och obehagliga historier från nätet. Historier som får dig att rysa ända in i märgen. Här finns den.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!