Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

6 läskiga podcasts för dig som älskar att få kalla kårar

Älskar du historier om spöken, seriemördare och demoner men hatar att titta på skräckfilmer? Då kan vi rekommendera att du sätter på dig hörlurarna och sätter på en riktigt ryslig podcast. 

Foto: Unsplash

Visst finns det något mysig och kusligt med att sitta och lyssna på en spökhistoria eller en ryslig historia om en riktigt seriemördare. I alla fall om det är höst och Halloween börjar närma sig. Därför ger vi dig en lista över de bästa och kanske läskigaste podcasterna just nu. Perfekt för dig som inte kan få nog av skräck och gillar att skrämma upp dig själv!

Läs också: 12 av tidernas bästa (och läskigaste) skräckfilmer – listan att bocka av inför Halloween!

The other Stories

The other Stories

Denna podcast kommer ut en gång i veckan och berättar klassiska godnattsagor. Fast med en tvist (såklart), sagorna har gjorts om och blivit spökhistorier. Här hittar du den.

Nästa bild
The no sleep podcast

The no sleep podcast

Denna podcast har vunnit flera priser. Den är välproducerad och berättar spökhistorier med många ljudeffekter. Om du vill att dina spökhistorier ska kännas som en skräckfilm är den här podden för dig. Även om du gillar att bli riktigt, riktigt rädd. Den finns här.

Nästa bild
Creepypodden

Creepypodden

Gillar du att lyssna på spökhistorier från verkligheten. Ruskiga saker som händer precis vanliga människor? Då ska du lyssna på Creepypodden. Jack Werner guidar dig igenom internets läskigaste historier. Om de är sanna? Det får du avgöra själv. Här hittar du den.

Nästa bild
Spöktimmen

Spöktimmen

Här får du berättelser som rör allt från demoner, mördare och jordens undergång. Allt som kan få en att få rysningar, dödsångest och livskris. En skräckpodd för all typ av skräck. Här är den.

Nästa bild
Anything Ghost

Anything Ghost

Den här är podden för dig som älskar självupplevda spökhistorier. Lex Wahl som har podden läser upp lyssnarnas historier. Perfekt om du vill bli lite extra rädd i din vardag. Här hittar du den.

Nästa bild
Lore

Lore

Här är podcasten som grottar ner sig i läskiga vandringssägner och myter, som historien bakom spökhotellet och bakgrunden till andra sägner som spridits. Perfekt för dig som inte har lust att bli jätterädd. Lyssna här.

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!