Nöje

Absolut Passionfruit – Absolut Vodka släpper ny smak!

Nu har Absolut uppdaterat sin design och släpper tretton nya flaskor. De smaksatta sorterna har fått en helt egen färg och text och samtidigt lanseras även den helt nya smaken Absolut Passionfruit.

Foto: Absolut Vodka

Absolut finns sedan tidigare i smaker som citron, mandarin, hallon, lime, päron, grapefrukt och peppar bland annat och nu tillförs ännu en frisk och exotisk smak. Enligt Absolut är det en blandning av passionsfrukt och apelsinblommor. Smaken finns inte ännu i systembolagets utbud men kommer lanseras internationellt i olika steg från och med nu.

Varje produkt får en tydlig karaktär

Smakprofilerna uppdateras också i Mandrin, Vanilla, Mango, Citron, Peach, Raspberri, Pears och Peppar genom att alkoholhalten ombalanseras. Citrussmakerna får en något högre alkoholhalt på 40% och de söta och mer kryddstarka varianterna får en lägre alkoholhalt på 38%.

Om den nya designen säger Elin Furelid, utvecklingschef för Absolut, att syftet med den nya designen är att smaksatt vodka ska utmärka sig som helhet men samtidigt ge varje produkt en egen tydlig karaktär. “Med hjälp av färger inspirerade från den faktiska frukten och det konstnärliga penseldraget på baksidan, har vi gett uttryck till den smaksensationen som finns på insidan”, säger hon i pressmeddelandet.

Absolut Passion for Days

Absolut Passion for Days

Du behöver:

Is

4 cl Absolut Passionfruit

5 cl mangojuice

2 cl limejuice

sprite/7-up

Dekoration: en skiva lime, ananasblad

 

Gör så här:

Lägg alla ingredienser i ett vinglas fullt med is.

Toppa upp med sprite/7up.

Garnera med en skiva lime och ananasblad.

 

 

Foto: Absolut Vodka

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!