Nöje

Adele pryder Vogues omslag – berättar om den drastiska viktminskningen och skilsmässan

Modemagasinet Vogue – både den brittiska och den amerikanska utgåvan – har en stor intervju med artistdivan Adele Adkins, 33, i sina Novembernummer! Adele fullkomligt strålar på bilderna! Sångerskan öppnar upp om orsaken till den drastiska viktminskning, sin skilsmässa från Simon Konecki och nya kärleken Rich Paul som hon visade sig tillsammans med i sommar för första gången.

Foto: Vogue

Adele, 33, har sålt över 120 miljoner skivor. Låtar som ”Someone Like You”, ”Rolling in the Deep” och ”Hello” blev enorma hits som toppade listor över hela världen liksom albumen ”21” och ”25”.

Vi har väntat 5 år på ny musik och nu vet vi att hon släpper nytt album, 30, och ny singel Easy On Me den 15 oktober. Adele säger att hennes nya album kommer förklara skilsmässan för hennes unga son.

Hon säger att åttaårige sonen Angelo har tagit skilsmässan hårt.

– Men jag hade mått uruselt om jag inte hade satt mig själv i första rummet, säger Adele.

Sorgen och omtanken om sonen har dock inspirerat Adele inför den kommande skivan vars första singel ”Easy On Me” släpps den 15 oktober.

– Jag kände att jag ville förklara för honom genom det här albumet, till när han hamnar i 20- eller 30-årsåldern, vem jag är och varför jag frivilligt valde att demontera hela hans liv för jakten på min egen lycka, säger Adele.

Adeles viktras

Många har spekulerat och undrat över kilona som försvann på rekordtid, och om det hade med skilsmässan att göra – om det är något Adele bekräftar indirekt i intervjun. Men hon svär att det inte handlade om att gå ned i vikt för viktens skull.

Läs även: Här är den magiska boken som inspirerat Adele att förändra sitt liv.

– Det var på grund av ångesten. Jag mådde bättre när jag tränade. Det handlade aldrig om att tappa i vikt utan om att bli stark och ge mig själv så mycket tid som möjligt utan telefonen varje dag. Jag tränar nu två till tre gånger om dagen (…) Jag var mer eller mindre arbetslös när jag började med det och jag gör det med personliga tränare. Jag förstår att det inte är möjligt för alla.

Rich Paul har funnits vid hennes sida

I amerikanska Vogue berättar Adele att det inte bara är träningen som hjälpt henne med ångesten, utan även nya kärleken Rich Paul. Hon berättar att de känt varandra länge innan de föll för varandra.

– Han var alltid där, jag såg honom bara inte, säger Adele bland annat och fortsätter berätta att de träffades på en fest för några år sedan.

– Jag var lite full och sa ”vill du signa mig? Jag är ju en idrottare nu”. Han är bara så jävla rolig. Dessutom: Han dansade. Alla andra killar satt bara och hängde, men han dansade på, säger hon.

– Jag känner ingen ångest eller nervositet när jag är med honom. Jag känner det helt motsatta. Och det känns helt fantastiskt.

– Jag är en 33 år gammal frånskild kvinna och jag har en son som faktiskt är den som bestämmer. Det sista jag behöver är någon som inte vet var han är i livet, eller vad han vill. För jag vet vad jag vill. Och jag vet verkligen vad jag inte vill ha, säger hon i amerikanska Vogue

. Det sista jag behöver är någon som inte vet var han är i livet, eller vad han vill. För jag vet vad jag vill. Och jag vet verkligen vad jag inte vill ha, säger hon i amerikanska Vogue

Ryktena om att Adele och Rich Paul börjat träffa varandra tog rejält med fart tidigare i år när de dök upp på en basketmatch tillsammans.

Men det är inte bara öppenheten som har fått fansen att jubla – även den senaste fotoserien som tagits av de kända modefotograferna Alasdair McLellan och Seven Meisel har fått webben att ta fart. Den tidigare fotografen har tagit bilderna för den amerikanska versionen, och den senare för den brittiska versionen.

Hon ser helt fantastisk ut när hon poserar i en svart korsettklänning i satin. Foto: British Vogue

Läs hela intervjun med Adele i British Vogue här.

Läs även:

Sättet du applicerar rouge ändrar hela ansiktet – se TikTok trenden här.

Det är officiellt – Adele bekräftar relationen med pojkvännen Rich Paul.

Här är den magiska boken som inspirerat Adele att förändra sitt liv.

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: British Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Foto: Vogue

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!