Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Skönhet

Sättet du applicerar rouge ändrar hela ansiktet – se TikTok trenden här

En ny smickrande sminktrend är här – och allt handlar om hur du applicerar ditt rouge. Trenden går het på sociala medier och vi ser att även Adele har hakat på! Nedan visar vi hur du går tillväga!

Foto: Unsplash/Instagram @adele

Nyligen publicerade Adele en bild på Instagram iklädd en smickrande galaklänning och otrolig sminkning. Hur hon valt att applicera sitt rogue går helt i linje med det som trendar mest på sociala medier just nu.

Applicera rouge högt upp på kindbenen

Trenden går ut på att applicera rouget högt upp på kindbenen istället för att lägga det på kindernas rundaste del. Genom att lägga rouget högre upp ändrar du enkelt formen på ansiktet och ger ett intryck av att det är skarpare till formen.

Skarpare och mer glamorös look

På TikTok har Isaac Halvorsen publicerat en tutorial där han visar hur de olika appliceringarna av rouge ger helt olika intryck av ansiktets form. Den klassiska varianten leder till en mer ungdomlig och “rosig” look, samtidigt som den andra varianten leder till en mer skarp och kanske mer glamorös sminkning. Allt handlar om tycke och smak. Spana in videon nedan om du vill lära dig tekniken!

@isaachalvorsen7

#makeup #BeautyTutorial #fyp #blush #beauty #tips

♬ original sound – Isaac Halvorsen

Källa: You Magazine Cosmopolitan

Foto: Unsplash/Instagram @adele

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!