Nöje

Adeline Sterner blir ny vd för Bianca Ingrossos sminkföretag CAIA

Bianca Ingrossos företag CAIA Cosmetics får en ny vd efter att ha fällts för otydlig reklamidentifiering hela sex gånger under loppet av två år.

Foto: Andrea Papini/Instagram @biancaingrosso

CAIA Cosmetics har hamnat i hetluften ett flertal gånger de senaste två åren. Bianca Ingrossos sminkföretag reklamer har genererat flertalet anmälningar till Konsumentombudsmannen under de senaste två åren, vilket har lett till sex fällande domar.

Förväntas omsätta dubbelt så mycket 2021

Detta innebär dock inte att företaget har gått med förlust. Tvärtom så meddelar CAIA Cosmetics i ett pressmeddelande att företaget förväntas omsätta dubbelt så mycket 2021 som föregående år. Förra året omsatte Caia 150 miljoner kronor och i år förväntas de alltså omsätta över 300 miljoner kronor.

Nu får företaget dessutom en ny vd, Adeline Sterner. Sterner har tidigare varit vd för Kids Brand Store och uttrycker sin entusiasm inför det nya uppdraget i ett pressmeddelande:

”Caia är en unik framgångssaga tack vare fantastiska produkter, ett passionerat community och ett otroligt kompetent team. Jag känner mig väldigt hedrad och ser med stor tillförsikt fram emot att tillsammans med hela Caia-teamet fortsätta tillväxtresan.”

“Dream team”

Enligt Bianca Ingrosso är Sterner ett perfekt val för rollen som vd:

“Adeline och jag delar exakt samma vision för Caia. Det är så oerhört inspirerade när man får chansen att bygga vidare på sitt dream team och tillsammans skapa något fantastiskt som man nästan inte trodde var möjligt”, skriver hon i ett pressmeddelande.

Läs även:

CAIA fälls igen efter vilseledande reklam på Instagram

CAIA fälls igen efter vilseledande reklam på Instagram

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge har sagt upp sig

Källa: Breakit

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!