Nöje

Albin Lee Meldau klar för Så Mycket Bättre 2022

I den kommande säsongen av “Så mycket bättre” får vi ett kärt återseende av artisten Albin Lee Meldau som kommer att delta för andra gången.

Foto: Fredrik Skogkvist/TV4

Senast Albin Lee Meldau gästade det folkkära programmet där olika artister tolkar varandras låtskatter var 2018. I ett pressmeddelande berättar Albin att han ser fram emot att delta i programmet en andra gång. “Jag ser verkligen fram emot att vara med igen, ska bli roligt att få visa vem jag är idag och självklart hoppas jag att mina musikaliska tolkningar uppskattas av både mina medverkande artistkollegor och tittarna”, säger han. I den nionde säsongen av programmet var det många som blev positivt överraskade av Meldaus tolkningar av de andra, flera mer välkända, artisterna.

Foto: TV4

Den nya säsongen spelas i vanlig ordning in på Gotland under sommaren och sedan tidigare vet vi att andra deltagare bland annat kommer att vara Måns Zelmerlöv, Molly Hammar, Olle Jönsson och Norlie & KKV. Albin är aktuell med en sommarturné och ett nytt album på engelska som är planerat till 2023. För ep:n “Epistlar” är han också Grammisnominerad.

Den kommande säsongen av “Så mycket bättre” har premiär i oktober på TV4 och TV4Play.

Foto: Fredrik Skogkvist/TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!