Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alec Baldwin sköt ihjäl fotograf med rekvisitavapen av misstag

En kvinna rapporteras ha avlidit efter att ha skjutits av misstag under en filminspelning. Kvinnan var filmfotograf och sköts enligt polisen ihjäl av misstag av huvudrollsinnehavaren Alec Baldwin. 

Foto: Instagram @halynahutchins/@alecbaldwin

Det var under en filminspelning i New Mexico som olyckan inträffade under torsdagen. Enligt uppgifter spelades det in en västernfilm och av någon anledning så var ett vapen, som användes som rekvisita, laddat. Kvinnan fördes med helikopter till sjukhus men hennes liv gick inte att rädda. Filmens regissör fördes också skadad till sjukhus. Enligt polisens uppgifter var det filmens huvudrollsinnehavare, Alec Baldwin, som höll i vapnet men varken han eller någon annan är för tillfället misstänkt för brott. Filmfotografens fackförbund har bekräftat olyckan och säger att “Det är en fruktansvärd förlust och vi sörjer att en av våra medlemmar har gått bort.” Inspelningen har avbrutits och en teknisk undersökning genomförs nu på platsen. 

Läs även:

Alec Baldwin siktade mot kameralinsen – i olyckan som tog filmfotografens liv.

Foto: Instagram @halynahutchins

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!