Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alec Baldwin siktade mot kameralinsen – i olyckan som tog filmfotografens liv

Nu har det framkommit nya detaljer om dödsskjutningen i samband med filminspelningen av västernfilm “Rust” där en fotograf dödades och regissören skadades. Enligt New York Times hade skådespelaren Alec Baldwin uppmanats att sikta mot kameran. 

Foto: Instagram @halynahutchins/@alecbaldwin

Allt fler detaljer har framkommit efter torsdagens dödsskjutning i samband med en filminspelning i New Mexico. Filmens regissör Joel Souza ska enligt uppgifter ha skottskadats i axeln och har nu berättat att skådespelaren Alec Baldwin ombads sikta vapnet mot kameralinsen. 

Polisen utreder hur olyckan kunnat ske

När ett skott plötsligt gick av träffade det kamerakvinnan Halyna Hutchins som dog av sina skador. En regiassistent ska ha givit vapnet till Baldwin som uppgavs vara oladdat. En vapenansvarig på plats hade som uppgift att se till att vapnet var ofarligt och polisen utreder nu hur olyckan kunnat ske. Enligt källor ska inspelningen redan på förhand kantats av flera problem. Redan för en vecka sedan ska en kameraman ha klagat på den dåliga säkerheten på plats och samma dag som olyckan inträffade ska personal, bara några timmar tidigare, ha lämnat platsen i protest. 

Läs även:

Alec Baldwin sköt ihjäl fotograf med rekvisitavapen av misstag.

Foto: Instagram @halynahutchins

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!