Nöje

Alexander Pärleros friade till Ida Warg i Thailand (på världens roligaste sätt!)

Just nu befinner sig Metro Modes bloggare Ida Warg i Thailand med pojkvännen (numera fästmannen) Alexander Pärleros. Nu har Alexander gått ner på knä och ställt den stora frågan – på ett väldigt speciellt och roligt sätt!

alexander-parleros-ida-warg

Foto: Instagram/@alexanderparleros, idawarg 

“Kan inte förstå att det hände? Min älskade @alexanderparleros gick ner på knä. Blev så chockad men det blev den finaste stunden i mitt liv”, skriver Ida i ett Instagram-inlägg.

Tänk ändå vad magiskt att förlova sig på en strand i Thailand? Och hur Alexander friade är väldigt speciellt. Paret befann sig på en strand kvällstid omringade av eldkonstnärer och en glad stämning. Plötsligt dyker Alexander upp i glitterklänning, ett brunt svall och ett extremt fullsminkat ansikte (så fina lösögonfransar!) och dansar till Beyoncés “Single ladies”. Ida sitter ner, skrattar och applåderar. Vi undrar vad som försiggick i hennes tankar där och då… När en mikrofon överlämnas till Alexander bjuder han upp Ida till scenen.

“Jag älskar dig verkligen av hela mitt hjärta och jag älskar allt vad du är för mig… Så jag har en fråga till dig”, säger han och går ner på ett knä.

“Jag vill spendera resten av mitt liv med dig, vill du gifta dig med mig?”, fortsätter han.

Ida säger ja och där står de och pussas och kramas omringade av ett hjärta i eld. Så himla fint!

På Idas Youtube-kanal skriver hon: ” Jag kan fortfarande inte fatta att det hände. Jag var inte alls beredd på att Alexander/Pärlan skulle fria till mig som ni kanske ser i videon. Det var i alla fall den mest romantiska stunden i mitt liv och är glad att jag kan få dela med mig av den till er”. Se det vackra klippet nedan!

Vi på Metro Mode och önskar ett stort grattis och all lycka till paret!

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!