Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Alice Stenlöf bekräftar bröstoperationen

Efter att ha mottagit flera frågor från sina följare bekräftar nu Alice Stenlöf deras spekulationer. I en story på Instagram bekräftar influencern att hon gjort en bröstförstoring.

Foto: Instagram @alicestenlof

Det är vanligt att kändisar och influencers får frågor om operationer och skönhetsingrepp. I många fall kan det leda till kritik från en följarskara som anser att man inte pratat tillräckligt öppet om det eller att man förespråkar snedvridna ideal för unga människor.

En av Sveriges största influencers

En som nu går ut och bekräftar följarnas spekulationer är Alice Stenlöf. Alice är en av Sveriges största influencers med en följarskara på drygt 400 000. Hon har tidigare drivit en podd tillsammans med kompisen Bianca Ingrosso men den avslutades efter två år då vännerna ansåg att den tärde för mycket på deras relation. Alice har även tidigare haft en relation med artisten Jireel som tog slut i februari.

I en frågestund på Instagram svarade dock influencern häromdagen på en fråga angående om hon gjort en bröstförstoring. “Ja, det har jag!” svarade Alice på frågan.

Läs även:

Alice Stenlöfs uttalande om Chris Brown upprör – nu har hon raderat klippet.

Alice Stenlöf går igenom ett uppbrott – hennes bästa tips till dig med brustet hjärta!

Alice Stenlöf miljonär! Så mycket pengar har hennes bolag dragit in.

Foto: Instagram @alicestenlof

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!