Nöje

Alice Stenlöf går igenom ett uppbrott – hennes bästa tips till dig med ett brustet hjärta

För ett litet tag sedan gick influencern Alice Stenlöf ut med att hon och Filip har gjort slut, de har varit ett par i över sex år. Hon är nu öppen med hur det känns att gå igenom ett heartbreak och har på sin youtube-kanal gett några grymma tips på hur hon gör för att ta sig igenom en sådan jobbig situation. 

Foto: @alicestenlof

Går du, eller någon du känner, just nu igenom ett jobbigt uppbrott med någon? Det är verkligen allt annat än lätt och kan kännas i varje cell i kroppen. Att höra kloka råd om att “tiden läker alla sår” brukar vara bland det sista man vill höra, även om det stämmer SÅ BRA!

Alice Stenlöf och pojkvännen Filip avslutade för en tid sedan sitt förhållande och hon har nu valt att öppet prata om det på sin youtube-kanal. Förutom att berätta hur tufft hon har det just nu har hon även gett sina tips för vad som hjälper henne. Hon ser till att träna mycket för att få endorfiner samt försöker umgås med vänner. Det är något hon nämner i sin senaste video: “Mitt supertips till dig med brustet hjärta”.

Hon menar att det handlar om att ha fina vänner runt sig som alltid stöttar och finns där. Vi på Metro Mode tycker verkligen att det stämmer så bra! Går även du igenom ett uppbrott, se till att vända dig till dina vänner och våga berätta hur jobbigt du har det just nu.

Läs även: “Så gör du för att komma över någon – psykologens 10 bästa tips” 

Källa: Youtube

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!