Nöje

Allt vi vet om nya “Sex and the City”

När Sex and the City tar fart igen är det på HBO med en del nyheter i upplägget. Nedan avslöjar vi allt vi vet hittills, vilka skådespelare som inte kommer att vara med och andra frågetecken kring uppföljaren!

Foto: REX

“And just like that…” är titeln på den nya uppföljaren till Sex and the City. En trailer som släpptes i januari visar ett montage över New York tillsammans med fraserna “And just like that… The story continues…” Uppföljaren uppges bestå av tio avsnitt där varje avsnitt kommer att vara en halvtimme långt, precis som i originalet.

Återseende utan Samantha Jones

Av de fyra huvudskådespelarna återvänder alla utom Kim Cattrall, som spelar Samantha Jones i serien. På samma sätt som de skildras när de navigerar genom svårigheterna i livet som 30-åringar kommer vi att få följa motsvarande svårigheter i femtioårs-åldern. Samantha Jones kommer dock att bli helt utskriven ur berättelsen.

Istället får vi återse bekanta ansikten som Willie Garson, som spelade Stanford Blatch, Mario Cantone, som spelade Stanfords man och Charlottes vän Anthony Marentino och självklart får vi även återse Mr.Big, Carries kärleksintresse, spelad av Chris Noth.

Andra skådespelare vi får återse är Mirandas man Steve Brady, spelad av David Eigenberg, Charlottes man Harry Goldenblatt, spelad av Evan Handler och John Corbett som spelade ett annat av Carries kärleksintressen, möbelsnickaren Aidan Shaw.

Nytillskott och handling

Nya ansikten är bland annat Sara Ramirez, känd för rollen som Callie Torres i “Grey’s Anatomy.” Michael Patrick King, som regisserat de två filmerna, återvänder också som exekutiv producent för uppföljaren.

I övrigt har det framkommit att serien kommer att hantera coronapandemin som en del av storyn och hur denna påverkat vänskaper och relationer och produktionen sägs ta fart inför sommaren 2021.

Källa: Insider

Foto: Instagram @sjp

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!