Nöje

Amanda Bynes har skrivits ut från behandlingshemmet

För några veckor sedan lades skådespelerskan Amanda Bynes in på ett behandlingshem efter en psykotisk episod. Nu har Bynes skrivits ut från behandlingshemmet, det skriver TMZ.

Foto: Instagram @amanda.bynes1986

I slutet av mars hittades skådespelerskan Amanda Bynes naken på en gata i Los Angeles, där hon stannade en bil och förklarade att hon höll på att återhämta sig från en “psykotisk episod”. Kort därefter lades Bynes in på ett behandlingshem i södra Kalifornien.

Fortsätter att få vård

Nu rapporterar TMZ att Bynes har skrivits ut från behandlingshemmet, detta då både hon själv och vårdpersonalen bedömt att hon är redo att återgå till sitt dagliga liv.

Enligt TMZ kommer Bynes dock fortsätta att få hjälp av läkare och specialister för att klara av vardagen – hon har under senare tid haft sitt eget boende, något som hon enligt uppgifter kommer att fortsätta med.

Fram till i fjol levde Bynes i ett förmyndarskap som gav hennes mamma kontroll över hennes sjukvård och säkerhet. Efter att förmyndarskapet avslutats utfärdade skådespelerskan ett skriftligt uttalande till tidningen Rolling Stone:

“Ord kan inte beskriva hur jag känner. Underbara nyheter. Efter dagens beslut från domaren att avsluta mitt förmyndarskap skulle jag vilja tacka mina fans för deras kärlek och lyckönskningar under den här tiden”, sa hon.

Mår du dåligt? Hit kan du vända dig:

SOS Alarm 112 – Ring 112 om du är orolig för att du kan skada dig själv eller någon annan, eller mår mycket dåligt och har tankar på att ta ditt liv.
Vårdguiden 1177 – Ring 1177 för sjukvårdsrådgivning samt uppgifter om närmsta psykiatriska akutmottagning.
Mind.se – stöd för psykisk ohälsa. Anonyma och kostnadsfria samtal.
Jourhavande medmänniska – Telefonnummer: 08 – 702 16 80. Tillgängligt alla dagar mellan kl 21-06.
Jourhavande präst – Telefonnummer: 112. Tillgängligt alla dagar klockan 21–06.
Jourhavande kompis – Tar emot samtal från barn och unga upp till 25 år. Chattjour vardagar klockan 18–22, helger klockan 14–18.

Foto: Instagram @amanda.bynes1986

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!