Nöje

Amanda Bynes inlagd på behandlingshem – hittades “naken och ensam” på gata

Skådespelerskan Amanda Bynes har blivit inlagd på behandlingshem efter att ha setts gå omkring naken på en gata i Los Angeles, det rapporterar TMZ.

Foto: Instagram @amanda.bynes1986

Det var under söndagsmorgonen som Amanda Bynes sågs “naken och ensam” på en gata i Los Angeles, det skriver TMZ.

Ringde själv 911

Enligt ett ögonvittne stoppade skådespelerskan en bil och berättade för föraren att hon höll på att återhämta sig från en “psykotisk episod”. Hon ringde sedan själv nödnumret 911.

Därefter ska hon ha förts till en närliggande polisstation där bedömningen gjordes att hon behövde läggas in på behandlingshem.

Enligt Page Six har Bynes bipolär sjukdom – men hennes före detta fästman, Paul Michael, säger i en kommentar till tidningen att stjärnan har “slutat ta sina mediciner”.

Förmyndarskapet avslutades 2022

I fjol avslutades det nio år långa förmyndarskap som gav Bynes mamma kontroll över hennes sjukvård och säkerhet.

I samband med att nyheten offentliggjordes utfärdade skådespelerskan ett skriftligt uttalande till tidningen Rolling Stone:

“Ord kan inte beskriva hur jag känner. Underbara nyheter. Efter dagens beslut från domaren att avsluta mitt förmyndarskap skulle jag vilja tacka mina fans för deras kärlek och lyckönskningar under den här tiden”, skrev hon.

Föräldrarna “djupt oroliga”

Under tisdagen framkom det att Bynes familj inte överväger ett nytt förmyndarskap, trots den senaste tidens händelser.

En källa som står familjen nära har berättat för TMZ att Bynes föräldrar visserligen är “djupt oroliga för sin dotters välmående och hälsa efter hennes senaste prövning”, men att ett förmyndarskap inte är aktuellt just nu.

Söndagens episod tillhör enligt källan inte vanligheterna – Bynes har haft sitt eget boende under senare tid och tagit en kurs i kosmetologi. Föräldrarna anser även att det är en förmildrande omständighet att hon själv insåg att hon var illa ute och behövde hjälp.

Foto: Instagram @amanda.bynes1986

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!