Nöje

“And Just Like That” säsong 2 – nya trailern blev viral av oväntad anledning

Den efterlängtade trailern till säsong två av And Just Like That är nu här och en viss karaktärs återkomst har lett till stor glädje bland fansen. “Den här trailern ger mig förnyat hopp inför den här säsongen”, skriver ett fan.

Foto: HBO Max

Nyligen kom beskedet som chockade alla Sex and the City-fans: Kim Cattrall återvänder i rollen som Samantha Jones i säsong två av spinoff-serien And Just Like That. Man skulle kunna tro att denna nyhet är orsaken till att den kommande säsongens nya trailer har blivit viral, men icke – Cattrall dyker nämligen inte upp i trailern över huvud taget.

“Alltid velat att det skulle bli de två”

Smakprovet från den kommande säsongen bjuder dock på en annan omtyckt karaktär från Sex and the City-universumet: John Corbett i rollen som Carries ex, Aidan Shaw.

I trailern framkommer det att Carrie kontaktar sin gamla flamma via email och sedan möter upp med honom på en restaurang. Utsikterna att Carrie skulle återförenas med Aidan har mötts med entusiasm bland fansen:

“Så glad över att se Aidan”, skriver en person. “Den stackars killen är fortfarande hopplöst förälskad i Carrie. Snälla, såra honom inte igen, behandla honom rätt den här gången.”

“Ja till att Aidan återvänder till SATC-universumet! Jag var lite missnöjd med förra säsongen. Men den här trailern ger mig förnyat hopp inför den här säsongen”, skriver ett annat fan.

En tredje kommentar lyder: “Carrie och Aidan! Oavsett vad som hänt så har jag alltid velat att det skulle bli de två till slut.”

And Just Like That” säsong 2 har premiär den 22 juni på HBO Max. Se trailern nedan!

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!