Nöje

And Just Like That säsong 2 – Samantha Jones återvänder, säger manusförfattare

I en ny intervju berättar “Sex and the City”-skaparen Michael Patrick King att Samantha Jones kommer vara med i den andra säsongen av serien “And Just Like That”. Men i vilken skepnad karaktären återvänder är ännu oklart.

Sex and the City

Skådespelerskan Kim Cattrall blev Samantha Jones med hela världen när hon spelade den älskade karaktären i serien “Sex and the City”. Men efter sex säsonger – och två filmer – har skådespelerskan upprepade gånger klargjort att hon inte kommer återvända till uppföljaren, “And Just Like That”.

Hintade om Samanthas återkomst

Ändå gav en av seriens skapare, Michael Patrick King, fansen hopp om att få se skådespelerskan i rollen igen då han i en intervju med Variety förra veckan sa följande om Samanthas återkomst:

“Det hela är så nytt just nu […] En av mina största regler är att inte berätta om saker förrän de är bekräftade. Mitt mål är att samla alla karaktärer i samma mix, så att de inte är så åtskilda”.

Uttalandet, som People rapporterade om förra veckan, togs bort från intervjun några dagar senare. Däremot kvarstår Kings uttalande om att Carrie och Samantha kommer fortsätta sms:a i den nya säsongen.

“Carrie och Samantha löste problemen”

I intervjun berättade manusförfattaren och regissören även vad han tror att de två vännerna pratade om när de återförenades i slutet av säsong 1:

“Det är roligt, för varenda en av manusförfattarna har sin egen version av vad som faktiskt hände under det där samtalet. Jag tror att det blev lite champagne. Jag tror att det blev lite vuxensnack, och en kärlekshistoria som gjorde att de insåg att det finns viktigare saker än att vara rädd för att läka. Jag är säker på att de hade en fantastisk kväll. Jag tror att saker och ting löste sig. När Carrie släppte en gammal, gammal kärlek så kom en nuvarande kärlek tillbaka.”

Källor: Variety, Glamour

Vidare till HBO Max här!

Foto: Sex and the City

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!