Artikeln innehåller annonslänkar
Nöje

“And Just Like That” säsong 3 – här är allt vi vet

Det blir en tredje säsong av And Just Like That, det skriver Variety. “Vi ser fram emot att spendera mer tid i Sex and the City-universumet”, säger seriens skapare Michael Patrick King i ett uttalande till tidningen.

Foto: HBO Max

Sex and the City-uppföljaren And Just Like That har fått både ris och ros sedan säsong ett hade premiär 2021. Säsong två hade premiär i juni och seriens fans ser för tillfället otåligt fram emot finalen där ett inhopp av Kim Cattrall – som spelade karaktären Samantha i originialserien – har utlovats.

Foto: HBO Max

Återvänder med ytterligare en säsong

Säsong två av And Just Like That anses överlag ha lyckats återskapa mer av den gamla Sex and the City-andan, även om den har fått minst sagt blandade recensioner. Nu bekräftar seriens skapare, Michael Patrick King, att ytterligare en säsong är planerad:

“Vi ser fram emot att spendera mer tid i Sex and the City-universumet och berätta fler historier om dessa inspirerande karaktärer, som är lätta att relatera till, spelade av de här fantastiska skådespelarna”, säger King i ett uttalande till Variety.

I den senaste säsongen har Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis återvänt i sina ikoniska roller som Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes och Charlotte York. Dessutom har John Corbett repriserat sin roll som Carries ex, Aidan.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!