Nöje

Andrew Tate gripen i Rumänien – hånas av Elon Musk på Twitter

Andrew Tate har gripits i Rumänien då han är misstänkt för våldtäkt och människohandel, det skriver BBC. Nu tycks Twitters ägare Elon Musk håna influencern med ett meme.

Foto: Twitter

Den kontroversiella influencern Andrew Tate, som nyligen hade en offentlig konflikt med Greta Thunberg på Twitter, har gripits i Rumänien. BBC rapporterar att Tate och hans bror Tristan har varit under utredning sedan april i år och är misstänkta för våldtäkt och människohandel.

Enligt uppgifter tycks de två, tillsammans med två rumänska medborgare, ha skapat en organiserad kriminell grupp med syftet att rekrytera och exploatera kvinnor genom att tvinga dem att skapa pornografiskt material som kunde ses på särskilda hemsidor för en avgift.

Hånas av Elon Musk på Twitter

Tate är i dagsläget avstängd från Facebook, Instagram och Tiktok. Han har tidigare även varit avstängd från Twitter efter att ha publicerat rasistiska och homofobiska inlägg, men återfick sitt konto i samband med Elon Musks övertagande av plattformen i höstas.

Sedan gripandet i Rumänien tycks Tate själv ha kommenterat händelsen med ett inlägg på Twitter som lyder:

“Matrix skickade sina agenter.”

Enligt den brittiska tidningen Daily Mail verkar det nu som om Elon Musk hånar influencern med sitt senaste inlägg på plattformen – en bild som visar Keanu Reeves karaktär i Matrix-filmerna med texten:

“Tänk om jag sa till dig att det enda sättet att undslippa Matrix på var att glömma allt som du har lärt dig och göra om hela ditt trossystem med hjälp av kritiskt tänkande och analys.”

Foto: Twitter

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!