Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Angelina Jolie: “Jag tycker inte om att vara singel. Det är bara svårt”

Angelina Jolie talar ut om livet efter Brad, och erkänner att separationen har varit svår och att hon bara försöker ta sig igenom dagarna. 

Foto Magnus Sundholm/action press/REX/Shutterstock

I en intervju med Sunday Telegraph öppnade Angelina Jolie upp sig om separationen från Brad Pitt. “Det har varit svårt. Jag tycker inte om att vara singel. Det är inte något jag ville”, säger hon. “Det är inget bra med det. Det är bara svårt.”

Vid tidpunktn för intervjun var Angelina Jolie äraktuell med filmen First They Killed My Father som hon regisserat, och i intervjun berättade hon att hon inte alltid mått så bra under kampanjturneérna för filmen: “Jag är lite blyg den här gången, för jag är inte så stark inuti som jag har varit i det förflutna.”

Jolie förklarade att det utåt sett kan se ut som om hon mår bra och klarar av allting, men att hon inte känner det så inuti. “Ibland kanske det verkar som om jag hanterar allting bra, men på riktigt försöker jag bara ta mig igenom mina dagar. Emotionellt har det varit ett mycket svårt år, och jag har haft några andra hälsoproblem. Så min hälsa är något jag måste vara noga med.”

Det här är inte första gången som Jolie talat om hennes separation från Pitt. “Jag tycker att det är väldigt viktigt att gråta i duschen och inte framför dem [barnen] . De behöver veta att allt kommer att bli bra även när du själv inte är säker på att det blir det”, sa hon i en tidigare intervju med Vanity Fair.

Brad Pitt och Angelina Jolie gifte sig 2014 och separerade redan 2016, men det är först nu 2019 som skilsmässan helt har gått igenom. Paret har sex barn tillsammans.

Källa Harper’s Bazaar

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!