Nöje

Årets mumsigaste nyhet: Delicato släpper julgranskulor!

Kanske släpptes nyss årets delikataste nyhet? Nu kan du nämligen köpa ätbara (!!) julgranskulor i form av allt det godaste från Delicato!

Foto: Delicato / Unsplash

För ett par månader sedan släppte Delicato en adventskalender som innehåller 24 godbitar ur deras sortiment. Nu släpps ännu en nyhet för alla som inte kan få nog av de smarriga sötsakerna – nämligen julgranskulor i form av tre av deras populäraste godbitar: chokladbollar, mazariner och punschrullar. Kan man ha ett härligare julpynt?

Det d behöver göra för att få tag på julpynt från Delicato är, tro det eller ej, bara att gå in i någon av deras fyra butiker och lova på heder och samvete att du någon gång kommer köpa en produkt från Delicato.

”I en högtid av godhet väljer vi att tro på godheten och allt du behöver göra är därför att komma in till någon av våra fyra Delicato-butiker och lovar på heder och samvete att du kommer köpa någonting av oss, nu eller någon gång i framtiden”, skriver Delicato i ett pressmeddelande.

Delicato-butiker finns i Barkarby, Segeltorp, Lidköping och Vingåker. Skynda dit! Det finns nämligen bara 1000 exemplar av det goda julgranspyntet!

Adresser till Delicato-butikerna hittar du här.

 

Källa: Elle

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!