Nöje

Bachelor 2021 – de fick sista rosorna i finalen

Efter veckor av dejting har Bachelor-killarna nu delat ut sina sista rosor och känslorna svallade.

Foto: TV4

Bachelor-killarna Sebastian Martinsson och Simon Lindström har nu äntligen valt sina drömtjejer i finalen av Bachelor Sverige. Först ut att kungöra sitt val var Sebastian Martinsson.

“Sårad och ledsen”

Martinssons val stod mellan deltagarna Ida Nordfors och Shilera Sulhav, och det var Nordfors som fick den eftertraktade rosen till slut.

“Hur jag än vrider på det, i mitt huvud och i mitt hjärta så kommer jag fram till en sak och det är till dig. Det är till dig jag vill erbjuda den sista rosen”, sa Sebastian när han förklarade sin kärlek.

“Min känsla just nu är väldigt svår att beskriva. Jag kan nog vara en av de lyckligaste på jorden. Sebastian är verkligen en drömkille och en kille som jag har drömt i hela mitt liv”, sa en strålande Ida efteråt.

Shilera Sulhav, som inte blev vald, uttryckte sin besvikelse över utfallet. “Jag är sårad och ledsen och sedan så klart lite besviken att det kanske inte blev som jag hade tänkt mig”, sa hon i programmet.

Ett hårt slag

Ungkarl nummer två, Simon Lindström, valde mellan tjejerna Elvira Svensson och Matilda Borgström.

Valet föll på Elvira, som tog emot rosen med glädje. “Jag har aldrig varit så här lycklig, alltså jag är så glad. Jag vill bara ta Simon och springa i väg.”

För Matilda däremot var det ett hårt slag att inte bli vald av Simon: “Det jobbigaste är att den enda jag vill bli tröstad av är ju honom och han har precis krossat mig i tusen bitar. Det betyder väl att jag blev jävligt kär i honom.”

Men nu blev det alltså Elvira och paret har redan påbörjat sitt liv tillsammans, om man får tro Simon när han pratade med Expressen.

“Hon åkte med mig hem direkt från Arlanda. Vi ville känna in hur det var på hemmaplan och ha den där efterlängtade tacokvällen och bara vara tillsammans. Jag ville verkligen lära känna hennes familj så fort som möjligt så jag åkte hem till henne och dem och hängde och hade det jättemysigt.”

Läs även:

Bachelor Sverige 2022: dubbla bachelors igen

Nu kan du söka till Bachelor 2022 – ansökningen har öppnat på TV4!

Julia Franzén är årets Bachelorette

Källa: Expressen

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!