Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Nu kan du söka till Bachelor 2022 – ansökningen har öppnat på TV4!

Känner du en singelkille som skulle vara perfekt som nästa års bachelor? Här är allt du behöver veta om att söka in till nästa säsong.

Foto: Tv4 Linus Bokehsius/Unsplash

Det älskade tv-programmet The Bachelor har gått i nästan 20 år om man räknar från när den första säsongen sändes i USA, men dess popularitet verkar knappast avta med åren. Här i Sverige är vi inte sämre och Bachelor Sverige är numera ett självklart inslag i tv-utbudet.

Om du är en av de som alltid velat söka in till programmet, eller om du känner en kille som skulle vara den perfekta kandidaten så är det nu dags att söka in till Bachelor 2022. Här är allt du behöver veta om ansökan.

Vad letar TV4 efter?

Hur vet man då vad TV4 letar efter? Så här skriver de själva i sin pressrelease:

“Vi letar efter en drömkille med hjärtat på rätt ställe, som verkligen är redo att hitta sitt livs kärlek. Helt enkelt killen som har allt, utom den sista pusselbiten. Och var kan chanserna att hitta sin pusselbit vara bättre än på magiska dejter i solen – med lika magiska tjejer?”

Hur söker man in?

Söker in gör man genom att skicka in en ansökan via kanalens hemsida. Se till att bifoga så många bilder som möjligt, men skippa solglasögon och filter. Extra plus får man om man skickar in en kort videopresentation. Glöm inte att tv4 har gått ut med att de åter igen kommer ha två bachelors nästa år, så chansen att bli utvald är större än vanligt!

Fortfarande osäker? Kolla vad årets bachelors Simon och Sebastian säger om sina upplevelser.

Läs även:

Bachelor Sverige 2022: dubbla bachelors igen.

Julia Franzén är årets Bachelorette.

Historia har skrivits i Bachelor – kvinnlig deltagare bekänner kärlek för annan deltagare.

Källa: TV4

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!