Nöje

Bachelor Sverige 2022 – Är Sia och Isa tillsammans idag?

Tidigare i år skakades Bachelor-Sverige av Siamak Hatamis avhopp mitt under pågående säsong. Sia hoppade av efter att ha funnit kärleken i deltagaren Isa Jallow och såg ingen anledning att fortsätta med inspelningarna – men är han och Isa tillsammans idag?

Foto: TV4

Det var i oktober som Siamak “Sia” Hatami kom med ett chockerande besked i Bachelor Sverige: han hade hittat sin drömtjej under inspelningarna och hade därmed bestämt sig för att hoppa av mitt under pågående säsong, enligt Expressen.

“Vore fel att fortsätta”

Den person som Hatami hade fallit för var deltagaren Isa Jallow, som han i själva verket hade träffat kort under en utekväll innan sin medverkan i programmet.

“Jag är jättekär i Isa och jag känner att det vore fel av mig att fortsätta den här resan när jag känner som jag gör”, berättade Hatami för de andra tjejerna.

Han fortsatte: “Jag kom hit med förhoppningen om att hitta någon, som jag kan leva med efter det här. Det har varit min intention från första början. Jag känner det jag känner och nu när jag fått lite tid att landa i det känner jag att det är bara dumt att dra ut på det hela.”

Är Bachelor-Sia och Isa fortfarande tillsammans?

Efter Hatamis avhopp togs en tredje Bachelor-kille in: Christian Nicolaisen, som anlände till inspelningarna redan dagen därpå. Hur det gick för Nicolaisen kan du läsa om här, men givetvis är vi många som också undrar: hur gick det för Sia och Isa?

I en intervju med TV4 har Sia och Isa äntligen fått avslöja hur deras relation ser ut idag – och det är ett positivt besked som de kommer med. Efter att paret landat i Sverige fortsatte nämligen deras relation att utvecklas:

“När vi kom hem landade vi mer i att den kemin och elden vi kände där i Grekland fanns kvar och att det fanns något att bygga på”, säger Sia i intervjun.

“Vi bestämde oss nog för att vi var ett par ganska tidigt”, fyller Isa i. “Kanske inte att vi var specifikt ett par men att vi ville satsa på varandra och var exklusiva, det var underförstått att det var vi två.”

Framtiden tar de lite som de kommer, enligt Sia, men han tillägger att de “definitivt” ser en framtid ihop.

“Vi vill bara njuta av att vara med varandra nu”, säger Isa. “Vi har lärt känna varandra på väldigt kort tid. Sådant tar tid, men vi njuter av att lära känna varandra. Sen får vi se vart vi är i framtiden.”

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Foto: TV4

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!