Nöje

Bachelor Sverige 2022: Så gick det för Christian Nicolaisen och Anna Lundin

Det blev Anna Lundin som fick Christian Nicolaisens sista ros i Bachelor Sverige 2022 – men hur gick det när paret kom tillbaka till Sverige? För TV4 berättar Christian hur deras relation ser ut idag.

Foto: TV4

Christian Nicolaisen kom in som tredje Bachelor-kille i årets upplaga av programmet, detta efter att Siamak “Sia” Hatami hoppade av inspelningarna när han insåg att han funnit kärleken i Isa Jallow. I finalen av Bachelor Sverige 2022 valde Nicolaisen att ge sin sista ros till deltagaren Anna Lundin, som även hon kommit in senare i programmet.

“Det är klart att jag hoppades att jag skulle få rosen, men jag hade verkligen ingen aning”, sa en överlycklig Anna i avsnittet. “Det känns helt sjukt.”

“Var något som saknades”

Hur ser då Christian och Annas relation ut idag? I en intervju med TV4 berättar Christian att paret spenderade några dagar på Kreta innan de reste tillbaka till Sverige, men väl hemma blev det svårt för dem att träffas tillräckligt ofta för att hålla förhållandet vid liv – Christian bor i Stockholm medan Anna bor i Göteborg.

“Vi båda behövde en knuff till för att lägga in den extra växeln, men det var något som saknades”, berättar han.

Beslutet att lägga relationen på hyllan kom innan inspelningen av den sista studioinspelningen sommaren 2022, då deltagarna skulle berätta om hur det gått efter att den sista rosen delades ut.

“Det hade gått tre veckor och där vi inte setts och vi båda hade andra liv”, säger Christian. “Jag ska erkänna: När jag träffade henne i studion kom känslorna tillbaka. Men vi hade bestämt oss för att vi inte skulle satsa. Gjorde vi rätt eller inte rätt? Jag vet inte om hon kände samma sak. När vi träffades där var vi lite mer osäkra än innan. Vi hade varit med om något fint, men det var något som saknades.”

Christian berättar att han idag “ligger lågt” med dejtandet, men han har stora förhoppningar inför en framtida relation:

“Jag vill i nästa relation känna att det här är den jag vill gifta mig med och ha barn med”, säger han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!