Nöje

Bästa mugglar-nyheten på länge – äntligen har vi fått ett Harry Potter-café!

Vi vet att det nästan låter för bra för att vara sant, men ett Harry Potter-café har på riktigt öppnat i New York! Om man ska tro på ryktena är dessutom både menyn och inredningen helt magisk.

Foto: @steamyhallows & TT

Vi kommer (kanske) aldrig få gå på Hogwarts och njuta av middagar i stora salen, åka på utflykter till Hogsmede eller strosa fram på Diagon Alley – men denna upplevelse kan kanske vara nära nog. I februari öppnade det Harry Potter-inspirerade pop-up-caféet Steamy Hallows i East Village, New York och det har redan blivit en storfavorit bland Harry Potter-fans.

När det kommer till inredningen har de inte sparat på krutet, utan där kan du låta dig förundras av allt från svävande ljus och bubblande kittlar till kvastar hängandes ned från taket.

På menyn finns hemgjorda kakor och ett antal spännande trolldrycker med namn som Basic Witch och Love Potion. Det mest magiska på menyn verkar ändå vara caféets glittriga butterbeer som, om man ska tro Instagram, är en riktig storfavorit bland kunderna. Samtidigt, vem tackar nej till en varm dryck toppad med ätbart guldglitter?

Vill du insupa mer av den förtrollade nyheten? Kolla in de magiska bilderna från caféets Instagram-konto nedan.

 


Om du är sugen på ett besök borde du passa på redan nu, då det är oklart hur länge till Steamy Hallows ska ha öppet.

Källa: Cosmopolitan

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!