Nöje

Bekräftat: Big Little Lies får en andra säsong (här är skådisarna som återkommer!)

Ryktena om en uppföljare till HBO:s storsuccé Big Little Lies har florerat hela hösten och nu är det äntligen bekräftat att vi kommer få återse – åtminstone många av karaktärerna – från första säsongen!

Foto: REX
Källa: Vanityfair.com & Vogue.com

Som vi har hoppats och längtat efter att få ett positivt besked! Tack och lov så har våra böner blivit hörda: Nicole Kidman och Reese Witherspoon har skrivit på för en ny säsong av tv-serien Big Little Lies. Det kommer återigen att spelas in sju avsnitt och förutom power-duon Kidman/Witherspoon återvänder även Shailene Woodley, Alexander Skarsgård och Laura Dern till historien, som är delvis baserad på en berättelse av Big Little Lies-författaren Liane Moriarty. David E. Kelley skriver manuset även denna säsong, som regisseras av American Honey-skaparen Andrea Arnold.

– Jag är så glad över att få återförena det här talangfulla gänget. Det ger oss möjlighet att gräva ännu djupare i de fängslande och invecklade Monterey-familjernas liv och att ge publiken ännu fler av deras historier, säger Reese Witherspoon i en intervju med Vanity Fair. Hon fortsätter:

– Jag är dessutom grymt exalterad över att få jobba med talangfulla och hyllade regissören Andrea Arnold som kommer att stå vid rodret. Andreas unika berättandeteknik är ett välkommet tillskott till det övriga filmskaparteamet.

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!