Nöje

Big Little Lies-författaren Liane Moriarty har (äntligen!) svarat på om det blir en andra säsong

Vi på Metro Mode är inte ensamma om att fullkomligt älska Big Little Lies – HBO:s succéserie kammade bland annat hem åtta statyetter på Emmy-galan förra helgen (då Alexander Skarsgård dessutom fick en intim kyss av sin motspelare Nicole Kidman). Det har spekulerats kring om serien kommer att få en uppföljare. Nu har även bokens författare Liane Moriarty uttalat sig – och det låter minst sagt lovande!

Foto: HBO

Tv-serien Big Little Lies är baserad på författaren Liane Moriartys roman med samma namn och anpassad till tv-format av kände Hollywood-skribenten och producenten David E. Kelley. De sju avsnitten av serien täckte hela bokens handling, men det har ändå spekulerats vilt i att en andra säsong kan vara på gång. Tidigare i somras skrev vi om att HBO har bett Liane att fundera på handlingen till en uppföljare. Seriens stjärnor Reese Witherspoon och Nicole Kidman har också uttryckt intresse för fler avsnitt – medan exekutive producenten och regissören Jean-Marc Vallée ska ha sagt att det inte finns någon anledning att göra en andra säsong.

Nu har Liane Moriarty (äntligen!) gett en egen kommentar. Under söndagens Emmy-gala fick Liane frågan backstage om hon skulle kunna fortsätta utveckla historien. “Jag funderar på det. Just nu så känns det som en underbar möjlighet”, svarar Liane – och vi håller tummarna för att en ny handling är på väg att växa fram i denna stund!

Liane Moriaty och David E. Kelley tar emot pris under årets Emmy-gala för “Outstanding Limited Series” för Big Little Lies (Foto: Matt Baron/REX)

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!