Nöje

Benjamin Ingrosso öppnar upp om kärlekslivet: “Är ensam”

När Benjamin Ingrosso gästar Carina Bergfeldts talkshow berättar han om hur det känns att vara singel: “Jag vill hitta njutningen i att vara ensam, men har inte gjort det än”, säger han.

Foto: SVT

Benjamin Ingrosso har under en längre tid ryktats dejta den norska influencern Frøya Sofie Winther – men när han intervjuas i Carina Bergfeldts talkshow framkommer det att han i är singel:

“Jag är ensam”, säger han, och tillägger att det är inte något han själv vill. “Jag vill hitta njutningen i att vara ensam, men har inte gjort det än.”

Läs även: Efter relationsryktena: FrøyaWinther och Benjamin Ingrosso på middag hos Pernilla Wahlgren.

Benjamin Ingrosso om singellivet: “Lite ångest”

Ingrosso säger att han älskar att vara själv på restaurang eller på stan men att det kan bli lite ångestfyllt att komma hem till en tom lägenhet:

“Ta en promenad, sitta på ett fik eller gå på bio. Allt sånt är asskönt. Men så fort man stänger dörren och hamnar i sitt eget lilla hem där man inte hör någonting, inte har nån att titta på /…/ då kommer det lite ångest.”

Foto: SVT

Samtidigt menar Ingrosso – som i sommar åker ut på turné i Sverige och Norge – att han inte har tid för en relation:

“Jag är just nu i en fas i mitt liv, jag är 25, jag vill fokusera på min karriär, mina hobbyer, familj och vänner”, säger han.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!