Nöje

Syskonen Ingrosso startar företag tillsammans

De kända syskonen Bianca, Oliver och Benjamin Ingrosso slår sina påsar ihop och startar ett nytt bolag, det skriver Breakit.

Foto: Instagram @emilioingrosso

Enligt Breakit registrerades Bianca, Oliver och Benjamin Ingrossos nya företag Mi-No Market AB i början av 2023. De tre syskonen klev in som styrelseledamöter tidigare denna månad.

Foto: Instagram @emilioingrosso

“Ett passionsprojekt”

Enligt uppgifter kommer bolagets verksamhet kretsa kring export, import och försäljning av livsmedel. Carl Lüders Vernersson, ledamot i bolaget, kallar det hela för ett “passionsprojekt”:

“Jag hjälper syskonen med det här bolaget. Jag har känt Oliver sedan barnsben och de andra syskonen länge. Det här handlar om ett passionsprojekt drivet av dem tre, medan jag och ett gäng entreprenörer tillsammans hjälper dem att förverkliga det. Men det är syskonen Ingrossos bolag och planen är att tillsätta en vd”, säger han till Breakit.

Bianca Ingrosso har som bekant sedan tidigare varit med och startat sminkföretaget Caia Cosmetics, smyckesbolaget Ani Who och klädmärket Àvora, medan Oliver Ingrosso driver restaurangen Olli i Stockholm och Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn som artist.

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!