Nöje

Bianca Ingrosso attackerad på gatan

Häromdagen råkade influencern Bianca Ingrosso ut för ett påhopp när hon var ute och promenerade. Bianca beskriver på sin Instagram hur hon blev ledsen av attacken och att hon började gråta och nu tar lillebror Benjamin Ingrosso henne i försvar.

Foto: Instagram @benjaminingrosso/@biancaingrosso

I sina Instagram storys berättar Bianca om hur hon häromdagen, mitt under en promenad, plötsligt blev stoppad av en äldre kvinna. “Jag har verkligen haft världens bästa förmiddag med en långpromenad. Benjamins album i lurarna och känt FYFAN vad lycklig jag är. Vad bra dag jag har idag. Går utanför Grodan och blir stoppad av en äldre kvinna som kommer fram med ett leende varpå jag stannar och får då höra hur illa hon tycker om mig. Hur mycket jag har förändrats till det sämre, att jag är så vidrig och konstig och hur länge hon tänkt på detta och velat säga detta till mig”, skriver Bianca.

Bröt ihop mitt på gatan

Influencern beskriver sedan hur hon får en chock av påhoppet och att hon börjar gråta mitt på gatan. Bianca har tidigare gått ut i sina kanaler och berättat om allt näthat hon ständigt får motta och hur det påverkar henne, uttalanden som sedan möttes av en kärleksstorm. Då gick bland annat exet Philippe Cohen ut och tog Bianca i försvar. Nu är det istället lillebror Benjamin som tar till orda. “Hur svårt ska det vara att vara snäll mot varandra?! Jag hade inte varit den jag är idag om du inte hade funnits i mitt liv Bianca! Jag älskar dig mest av allt.”

Läs också:

Nu är den här! Bianca Ingrossos nya samarbete med Nelly.

Kändisars ansikten används i deep fake-porr – Bianca Ingrosso drabbad.

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Mallorca – och vi säger bara wow!

Så mycket är Bianca Ingrossos bolag Caia Cosmetics värt.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @benjaminingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!