Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Nöje

Bianca Ingrosso visar upp nya lägenheten på Mallorca – och vi säger bara wow!

Influencern Bianca Ingrosso har länge pratat om att hon velat köpa en egen lägenhet i Spanien. Nu har drömmen blivit verklighet och hon visar nu upp den första bilden från lyxköpet!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Bianca har haft det stormigt den senaste tiden. Nyligen berättade hon om uppbrottet från ex-pojkvännen Philippe Cohen i en vlogg, och hon gick också ut i sina sociala medier och berättade om allt hat hon fått motta på nätet den senaste tiden. Kort därpå blev hon mött av en kärleksstorm både i tv-rutan och på sociala medier.

Ny lägenhet på Mallorca 

Influencern bor i en våning på Östermalm. Vi har kunnat följa henne både i programmet Wahlgrens värld och i hennes egna kanaler när hon renoverat och fixat lägenheten till det den är idag.

I höstas avslöjade Bianca att hon haft kontakt med en mäklare i Spanien och att köplusten kliade i fingrarna. Nu är det klart att köpet gått igenom och Bianca publicerar nu den första bilden från lägenheten som är belägen i Palma på Mallorca. Hon nämner i sin V-logg att det är en nyproduktion som kommer vara klar 2022. Vi kan knappt vänta på att få följa med vidare!

Det är svenska arkitektbyrån Whyte Lilja som bl.a arbetat med projektet under flera år. I en Instagram post från 2019 beskriver de projektet som en exklusiv pärla med 12 unika lägenheter! Se de exklusiva bilderna nedan!

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Foto: Instagram @whytelilja

Nästa bild

Foto: Instagram @whytelilja

Nästa bild

Foto: Instagram @whytelilja

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!