Nöje

Bianca Ingrosso efter kritiken: “Sitter hemma och gråter”

Ett nyligen publicerat avsnitt av Nyheter24-podden Sanning och konsekvens har fått Bianca Ingrosso att reagera starkt. “Jag sitter hemma och gråter”, skriver hon på Instagram.

Foto: Instagram @biancaingrosso

Podcasten Sanning och konsekvens drivs av Nyheter24:s nöjeschef Gabriella Bark, Camilla Gervide som driver Bloggbevakning och nöjesreportern Quetzala Blanco.

I ett av de senaste avsnitten diskuteras sminkföretaget Caias nya kampanj och Ingrossos tolkning av Jamelias Y2K-hit “Superstar”:

“Hon är helt okej på att sjunga. Sen så kräver inte den här låten jättemycket omfång”, säger Gervide i avsnittet.

Trion diskuterar även märkets nya ögonskuggepalett, som de menar “inte ens [ser] bra ut på Bianca” – samtidigt är de eniga om att Ingrosso till och med skulle se bra ut i en “potatissäck”.

Bianca Ingrosso: “Blev faktiskt ledsen”

Enligt Aftonbladet svarade Ingrosso på kritiken i ett flertal inlägg på Instagram kort efter att avsnittet publicerades.

“För första gången blev jag faktiskt ledsen och sitter nu hemma och gråter”, skrev hon.

Enligt tidningen har Ingrosso kallat beteendet i podcasten för mobbning och uppmanat sina följare att inte tro på det som sägs av “dessa tre tantalurer”.

“Blir typ bara chockad och hamnade lite ur min naiva bubbla av att inte lyssna eller läsa saker och hörde och ser hur folk pratar om en. Man blir bara så påtaglig ibland hur folk har så mycket åsikter om allt allt allt allt man säger, gör, ser ut, är, lever, pratar, tycker, tänker, har på sig osv… kan vi inte bara inte försöka dra ner varandra på sociala medier”, skrev hon i ett annat inlägg.

“Undrar vem det är som är så jävla elak”

I det senaste avsnittet av Sanning och konsekvens lyfter Bark, Gervide och Blanco Ingrossos reaktion, som de tycker är obefogad.

De tror att någon övertygade Ingrosso om att de sagt att hon är “ful och inte kan sjunga” innan hon själv fick möjlighet att lyssna på podcasten.

“Jag undrar ju vem det är som är så jävla elak, som vill säga det här och trycka ner henne”, säger Gervide och tillägger: “Någon har ju verkligen tryckt på de här punkterna som man vet att hon bryter ihop på.”

Foto: Instagram @biancaingrosso

Nästa bild

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!